2777
2789
دیروز یکی از دوستای شوهرم یه ده لیتر شیر داده شوهرم،دیگه باید غذاهای شیری تا چند روز بخوریم🤣 احتما ...

ماست درست کن.

من مامانجونم نون سرشیرم درست میکنه 

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی هفته اس کچل شدم از دست بچه ها که مامان پیراشکی میخوایم  ان شالله امروز بپزم دیگه

دستورشو میگی؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مامانم داره با خودش حرف میزنه. میگه دیروز برنج وماهی بود پریروز قرمه امروز یا مرغ یا قیمه میدمشون😂 ...

😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نون سر شیر چطوری

باید حتما ازین نون خونگی سنتیا باشع.با سنگک یا لواش نمیشه.

با تافتون میشه.

هیچی از قبل شیرو خوب میجوشونی.میزاری سرد بشه.

بعد نونو میزاری توی سینی بسته به اندازه نون یه لیوان یا دوتا لیوان ازون شیری که سرد شده میریزی روی نون .توی یخچال نباشه توی جای گرمم نباشه روش یه ابکشی سینی چیزی بزار که کثیف نشه بزار مثلا روی سر یخچال یا کنار کابینت

عصری باید درست کنی بزاری یجا بمونه تا فردا صبح.

بعد شیرا خورد نون میرع ولی روی نون پره سرشیره.بعد روش یا عسل یا مربا یا کاکائو یا شیره بریز لقمه کن بخور.

البته یکم نونش حالت خمیری‌میگیره اگه‌دوست نداری یکم شیر کمتر بریز.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
آره،اما بازم زیاده،ما دو نفریم

خب پنیر درست کن شیر و بزار بجوشه بعد نصف استکان سرکه سفید بریز بعدچند جوش بریز تو کیسه بزار ابش بره یه چی سنگین هم بزار روش یه ساعت بعد هم برش بده 

باید حتما ازین نون خونگی سنتیا باشع.با سنگک یا لواش نمیشه. با تافتون میشه. هیچی از قبل شیرو خوب می ...

چه جالب،پس کم باید شیر بریزم وگرنه تلیت میشه،نون سنتی منظورت کدوم نون هس🌹

چه جالب،پس کم باید شیر بریزم وگرنه تلیت میشه،نون سنتی منظورت کدوم نون هس🌹

این نونا که گردن یکم ضخیمن