2777
2789
یعنی یه ساعته آمادس؟نصف استکان سرکه برا چه مقدار شیر عزیزم؟

اره اماده میشه زیاد بزاری زیر جسم سنگین بمونه پنیر سفت میشه همون یه ساعت بسشه ...

سرکه نصف استکان کافیه هر چقدر باشه شیر ت

زیاد بریزی بوی سرکه میگیره پنیرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتلت که نهایت یا ساعت تایم بخواد. از الان درست کنی از دهن میافته

ن بابا خیلی کار دارم باید برم ب کارام برسم.

غذام درست شه برم ازمایشگاه تست کرونا بدم فردا ای وی اف تخمک کشی دارم بعدم برم تو پارک بدوم بعد بیام نهار، بعد ار ظهر شاگرد دارم ساعت 2 میاد خونه برای تمرین ورزش

من همون ماست معمولی بلدم،چکیده چه جوریه

هیچ همون ماست معمولی رو توی یه کیسه تمیزوپارچه ای بریزواویزونش کن تاآبش بره .بعدم اگه دوست داشتی باموسیرواینامزه دارش کن .آبش روهم میتونی جمع کنی کشک درست کنی البته بلدنیستم ولی باآب ماست کشک میپزن

عزیزم علائمت چی بود گلوم میخاره سرفه میکنم میترسم قبلا گرفتم کرونا حالم خیلی بدبود  

من که هیچ علامتی ندارم دخترم کمی ابریزش بینی و سرفه داشت

متاسفانه همسزم سه شب تب و لزر شدید داشت الانم تنگی نفس داره و سرفه های بدی میز نه میگم الان غش کنه

شما احتمالا الرژی داری چون فصل الرزی ادم نمیتونه تشخیص بده تا میتونی مایعات گرم بخور قبلن گرفتی تا ۴ماه بدن انتی بادی میره بعدش احتمالا دوباره بگیری هست خیلی مراقب بلش

چی چطوری ؟ چلوگوشت دیگه ......گوشت گاوی خالص رو تیکه تیکه کن بد با پیاز داغ تفت بده ادویه همه چی بز ...

اوهوم به این میگین چلو گوشت😊😊 ما بهش سماق زیاد میریزیم با اون میپزه

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
من قورمه .ولی برای آدم بچه دارعدس پلوخیلی خوبه راحته .باکشمش 

اره عزیزم‌ . اول عدس رو پختم یه کم ریختم تو ظرف دخترم خوشش اومد دونه دونه خورد. فعلا با پلو نخورد خوابید دیگه‌ عصرونه میدم بهش. ناهارش همچنان سوپ میکس شده میدم 

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍