2777
2789
عنوان

دوست دارم یه چیز ب این سایت بگمااا اههههه گندشو دراوردید😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا من همین وضعم همش تو تنظیمات گوشی ومرورگرم میگشتم ببینم چی مشکل پیدا کرده فکر کردم فقط مال ...

منم فک میکردم مال گوشی منه میخاستم برنامه کیبوردمو عوض کنم ولی دیدم فقط تو این سایته که مشکل داره

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
اینکه خوبه یسری میخواستم برم خط بعد،صفحه کلید گوشیم هی میرفت میخواستم هر حرفی رو پاک کنم،هی صفحه ک ...

من اومدم یه کامنت بزارم چندتا خط زیاد نوشتم مهمم بود یهو ارسال نظرو زدم صفحه سفید شد انقدر فوش لعنت فرستادم تا چندروز اینجا نیومدم از حرصم😂😂😂

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
وای وای وای🤣🤣🤣اُفسوس بر من😁😁🤣🤣خیر ببینی داشتم دیووته میشدم تو این گرونیه گوشی اینم از شانسه.. ...

نه بابا گوشیمون سالمه سایتشون ذغالیه 😠😂

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
بنظرم هرکی اینجا تبلیغ کنه بیشتر ضدتبلیغه چون کاربرا اذیت میشن اصن نگاشم نمیکنن. من ک ب شخصه دیگه از ...

اخ گفتی هر موقع دستم میخوره میرم توش ب زنه فوش میدم

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
تو این ۴ سالی که عضوم حتی ۱ بار هم تبلیغاتشونو نگاه نکردم فقط رو مخ میره

دقیقا هیچکس نگاه نمیکنه واسه عمشون تبلیغات میکنن 

این تبلیغات همش زیر سر مونا تهرانیه

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
اینا به کنار من نمیدونم چرا بعضی از کامنتا برای من برعکس میاد مثلا این 

ارررره واسه منم اینجوری میشه اوایل فکر میکردم طرف داره با لهجه باهام حرف میزنه بعد دیدم نه مشکل از سایته😂

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
ارررره واسه منم اینجوری میشه اوایل فکر میکردم طرف داره با لهجه باهام حرف میزنه بعد دیدم نه مشکل از س ...

ا من فکر کردم من تنها اینطوریم،. منم اول میگفتم خدایا این چه زبونیه دیگه بعد دیدم ریپلای شده پیام درسته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐😑