2777
2789
عنوان

برای بچه هام دعا کنید کرونا گرفتند

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 86 پست
نه اصلا من طوری قرنطینه بودم ک همه تعجب کردند ک من از کجا آلوده شدم خودم هم موندم هنوز ک از کجا گرف ...

دقیقا هرکی رعایت کرده کرونا گرفته هرکی وله تو خیابونا سالم و سرحال جریانش چیه واقعا تمیدونممممم

از خودت گرفتن؟مدرسه هم میرن‌..انشالله که زود خوب بشن.گرمی بهشون بده.سردی اصلا نده...بخور جوش شیرین م ...

نه مدرسه نمیره

بله از خودم گرفتند

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا هرکی رعایت کرده کرونا گرفته هرکی وله تو خیابونا سالم و سرحال جریانش چیه واقعا تمیدونممممم

من ماسک اینا میزنم ولی یه مدته دیگه بیرون میرم گاهی  چون هر چقدر خونه بمونم باز ممکنه از بقیه که میرن سرکار یا بیرون بگیرم 

از کجا گرفتین؟؟ رعایت میکردین؟ ایشالا که زود خوب میشین 

ممنونم

بله ب شدت رعایت میکردم

همه رو دیوونه کرده بودم

نه جایی رفتم نه اجازه دادم کسی بیاید

چرا ب محض اینکه متوجه شدید بچه هارو نفرستادید خونه مامانی کسی منکه جرات نمیکنم اگه بچه داشتم باهام ...

برادرم و خانمش هم کرونا گرفتن دختر سه سالشون رو مامانم اورد پیش خودش نگو ناغل بوده هم خود دختر برادرم هم مامانمم کروناگرفتن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
برادرم و خانمش هم کرونا گرفتن دختر سه سالشون رو مامانم اورد پیش خودش نگو ناغل بوده هم خود دختر برادر ...

اینطور وقتا بهتره بچه ها  خونه بمونن ولی تو یه اتاق جداگونه باشن و رعایت کنن با ماسک 

زنگ بزن ۴۰۳۰ علائمش رو بگو راهنماسیت میکنن ک لازمه یا نه حریرچی میگفت اصلا خودتون نرید ازمایش تا ۴۰ ...

دلشون برا ما نسوخته ک نریم امکانات ندارن برا همه اخه خودشونم با تست بزور میفهمن کروناس ۴۰۳۰از پشت تلفن چطو میفهمه ههمونو گذاشتن سرکار بخدا

نگران نباش بچه ها راحت تر از خودت ردش میکنن دختر منم شش ماهه بود گرفت سه شب تب و استفراغ و بیحالی ب ...

خدا از دهنت بشنوه  عزیزم 

دعا کن دختر منم راحت بگذرونه

من ماسک اینا میزنم ولی یه مدته دیگه بیرون میرم گاهی  چون هر چقدر خونه بمونم باز ممکنه از بقیه ک ...

دقیقا منم ۶ ماه خودمو حبس کردم ولی نیبینم هرچی رعایت کنی فک کنم بدتر بگیری

ممنونم بله ب شدت رعایت میکردم همه رو دیوونه کرده بودم نه جایی رفتم نه اجازه دادم کسی بیاید

نگران نباش لینشالله راحت میگزرونن 

دختر برادر ۳ ساله منم گرفت خدارو شکر از انفلانزا خیلی  کمتر اذیت شد 

فقط بیحال بود و تبداشت همین 

برا خودت بچه هات ۵۰ تا صلوات میفرستم انشالله زود خوب شین 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین