2777
2789
عنوان

برای بچه هام دعا کنید کرونا گرفتند

1040 بازدید | 86 پست

خودم از چهارشنبه درگیرم و متاسفانه حال خوشی نداشتم امروز تازه یه کم راحت نفس میکشبدم ک جفت بچه هام از صبح تب دارند با این ضعف و بی حالی همش باید رسیدگی میکردم 

دعا کنید سبک بگذرونن 

مامانای باردار خواهش میکنم شماهم دعا کنید

امیدوارم هیچ مادری مریضی بچه شو نبینه

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین 

خدا انشاالله بهشون سلامتی بده 

خیلی سخته بچت مریض بشه 

صلوات میگم 

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
چندسالشونه انشالله که اصلا کرونا نیست

ده ماهه

وشش ساله

خودم کرونا دارم دکتر بهم گفته بود احتمالا بچه هاتم میگیرند

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

از خودت گرفتن؟مدرسه هم میرن‌..انشالله که زود خوب بشن.گرمی بهشون بده.سردی اصلا نده...بخور جوش شیرین میگن عالیه

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91