2777
2789

خاهرم خیلی غده، خیلی پر توقعه، همیشه توقع داره کمکش کنم،ولی خودش هیچکار برام نمیکنه راحت میگه نمیتونم... ولی من بگم نمیتونم قهر میکنه...بهش بگم بالاچشت ابروی بهش بر میخوره کلا اخلاقشو خودشم نمیتونه تحمل کنه و و و و ....

الان حدود یکساله باهم قهریم، بهم کلی فحش داد منم گفتم تا اخلاقتو عوض نکنی باهات کار ندارم..

الان چند وقته میخام اشتی کنم باهاش ولی میترسم کاراشو تکرار کنه..

نظر شما چیه؟

اها خاهرم ۲سالم از من بزرگتره..

اگه بلدین استخاره کنین برام ببینم چیکار کنم😕دلم نمیخاد قهر بمونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره چیه؟؟؟ خدا خودش عقل داده بهت،برای اینجور چیزا استخاره که نمیگیرن!!!! خواهرت خواسته آ ...

خاهرم ک کلا نیومد برا اشتی

منم یبار رفتم گف هر موقع کاراشو گزاشت کنار(ینی دوباره نوکر در بستم شد)اون موقع بیاد اشتی...

بنظرم خواهرید هرکاری کرده نباید قهر کنی برو آشتی کنید دنیا دوروزه بخدا نمی ارزه قهر بمونی  من خواه ام خیلی دوست دارم. اگه منو بزنن بازم قهر نمیکنم با اینکه  بچه دارم. میدونم خواهر داشتن چه نعمته

بنظرم خواهرید هرکاری کرده نباید قهر کنی برو آشتی کنید دنیا دوروزه بخدا نمی ارزه قهر بمونی  من خ ...

خاهر من واقعا همش برام زحمت داره😁

چند ماه پیش رفتم جلو برا اشتی، محلم نداد😐😐

خاهر من واقعا همش برام زحمت داره😁 چند ماه پیش رفتم جلو برا اشتی، محلم نداد😐😐

اشکال نداره دوباره برو  خواهرت مغرور نشو یه لحضه آجی من 3 تا خواهر دارم.  تاحالا تو عمرم قهر نکردم باشون. همه زند گیمن 

اشکال نداره دوباره برو  خواهرت مغرور نشو یه لحضه آجی من 3 تا خواهر دارم.  تاحالا تو عمرم ق ...

باورکن من این قدر خاهرامو دوس داشتم خدا میدونه..

ولی بعد از اخرین دعوام با حرفایی ک زدن فهمیدم برا خر حمالی منو میخان ولاغیر...

منم از همشون کوچیک ترم بهم زور میگن😐انگار سرراهیم

خاهرم ک کلا نیومد برا اشتی منم یبار رفتم گف هر موقع کاراشو گزاشت کنار(ینی دوباره نوکر در بستم شد)او ...

خدا خیر بده خودشو با همچین مخلوقاتی

خواهرت خودش گفته نوکر میخاد اون وقت تو واسه نوکری اون اومدی میگی واسم استخاره بگیر!!!

جای اینکارا تایپیک بزن بگو دعا کنید خدا یه پولی به خواهرم بده تا کلفت بگیره یه عقلی ام به من بده تا بدونم بنده خودشم و بس