2777
2789
عنوان

دوستان صاحب الزمانی

78 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم ...میگم تو این پیچ و خم روزگار و این همه فسادی که کل دنیا رو گرفته ...فک کنم قلب امام زمانمون خیلی تحت فشار باشه ..‌ کیا پایه ان برای سلامتی و آرامش حضرت صاحب العصر و زمان آقا جانمون حضرت مهدی (عج) یه قدم مثبت برداریم ؟‌ اهل بیت خانواده با عابرویی هستن مطمئن باشید هدیه ای رو که به آقا جانمون تقدیم میکنید خانوم فاطمه زهرا بی جواب نمیذاره ؛ نیت : ترک یک گناه برای سلامتی و آرامش حجت ابن الحسن العسکری پسر حضرت زهرا (س)...ان شاءالله امام زمان دستشو بکشه رو سرتون و زندگیتون رو سر و سامون بده ..اونایی که پایه ان اعلام حضور کنن ... ترک یه گناه دروغ ..غیبت ...عدم توجه به پدر و مادر ...عصبانیت ...هرچیزی میتونه باشه ...منتطرم اعلام حضور کنید 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترک گناه غیبت و هستم نمیکنمااا ولی باید سعی کنم گوش نکنم چیکار کنم اطرافیانمممممم میخام بگمم حرف کسی و نزنید دعوام میشه مخصوصا با مادرم فکر میکنه نمیخوام باهاش حرف بزنم

ان شالله منم هستم نمیگم چی ولی ی گناهو میزارم کنار،دعام کنین حاجتمو بگیرم😔

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
ترک گناه غیبت و هستم نمیکنمااا ولی باید سعی کنم گوش نکنم چیکار کنم اطرافیانمممممم میخام بگمم حرف کسی ...

عزیز دلممم دقیقا منم مشکل شمارو داشتم 😥 میدونی وقتی بحث پیش میاد بحثو سریع عوض کن مثلا بگو وای مامان میگم این لباس چقد بهت میاد ؟ یا مثلا بغلش کن بگو قوربون مامان غیب کننده خودم برم بیخیال  از خوبی های خودت  بگو ، من مامانمو همیشه اینجوری کردم اوایل خیلی باهاش دعوا میکردم ولی یکی بهم گفت نذار ترک غیبتت باعث بی احترامی به والدین بشه ( میدونی حتی اف هم نباید بگیم 😶) 

عزیز دلممم دقیقا منم مشکل شمارو داشتم 😥 میدونی وقتی بحث پیش میاد بحثو سریع عوض کن مثلا بگو وای ماما ...

همیشه هم کلی تیکه بهم میندازن تو سجاده آب میکشی و اینا ولی میدونی خدا یه شیرینی میذاره تو دل آدم که به همه این طعنه ها می ارزه 😍❤💚

ان شالله منم هستم نمیگم چی ولی ی گناهو میزارم کنار،دعام کنین حاجتمو بگیرم😔

ای جان دلم ان شاءالله که حاجت گرفتی بی خبرمون نذار عزیز جان 😍

عزیز دلممم دقیقا منم مشکل شمارو داشتم 😥 میدونی وقتی بحث پیش میاد بحثو سریع عوض کن مثلا بگو وای ماما ...

دقیقاااااا دارم از اونور بوم میافتم ترک نمیکنن که خیلی امتحان کردم ولی چشم کارایی که شما گفتید هم انجام میدم ان شالله جواب بده رابطمون خیلی تیره و تار از وقتی نامزد کردم 

ای جان دلم ان شاءالله که حاجت گرفتی بی خبرمون نذار عزیز جان 😍

اینم بگم من خیلی عصبی بودم خییییییلی ؛ حتی با مامان و بابامم عصبی و بد اخلاق ولی لطف خدا شامل حالم شد در مدت یه سال تونستم روی خودم کار کنم و بهتر بشم این ترک گناه من بود 😍 بد اخلاقی با پدر و مادر رو گذوشتم کنار و هرچی گفتن اطاعت کردم و به غیر از چشم نگفتم 😶😍😁

دقیقاااااا دارم از اونور بوم میافتم ترک نمیکنن که خیلی امتحان کردم ولی چشم کارایی که شما گفتید هم ان ...

گاهی وقتا سکوت دیگه آخرین راهه عزیز دلم ان شاءالله که خدا خودش اجر این تلاش و صبر و سکوت و زحمت هات رو میده ؛ این سختی هات رو که در راه دین میکشی نذر آرامش آقا جانمون کن خودش آرامش رو توی روابطت برقرار میکنه ❤

اینم بگم من خیلی عصبی بودم خییییییلی ؛ حتی با مامان و بابامم عصبی و بد اخلاق ولی لطف خدا شامل حالم ش ...

ن من ی مدت دوران نوجونی سرم باد داشت اذیتشون کردم ولی بعد ی مدت ک عقلم اومد سرجاش خیلی احترامشونو دارم ،من امسال ب امام حسین هم قول دادم گناهمو ترک کنم تا ایشون هم کمکم کنه ،امشب ب لطف شما ب امام زمانم هم قول میدم گناهامو ترک کنم تا شاید این بزرگوار هم برام دعا کنن😢

گناهمو ک ترک کردم و ب حاجتم رسیدم خبرتون میکنم برام دعاکنین خیلی به دعاهاتون نیاز دارم

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
ن من ی مدت دوران نوجونی سرم باد داشت اذیتشون کردم ولی بعد ی مدت ک عقلم اومد سرجاش خیلی احترامشونو دا ...

الهی که روسفید بشی عزیز دلم . آمین یا رب العالمین 💚❤💚❤