2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طبیعی هست من دوستام متخصص نبودن مهندس بودن یا لیسانس شوهر متخصص گیرشون اومد 

بنظرم دو روز دیگه تخصص قبول شه سر اوون پزشک عمومی منت میذاره ، ولی دندان پزشک بحثشون جداست چون اندازه یه متخصص درامد دارن و پرستیژ 😊

معلومه ک صحیح نیس...خانواده تحصیلکرده در نظر دارن درسته

ولی متخصص بودن  گیر بیخوده خب همون پزشک عمومی میتونه بره بعدا تخصص بگیره یا همون دندونپزشک تخصصش رو بگیره بعدا

پدر و مادر دختره ک خودشون اونقد سطح بالا نیستن مادر کارمند پدر مهندس ....رییس اداره و اینا ک نیستن

دوست منم اینجوریه دندون پزشکه که خوب بود چه میدونم یا سطح بالا میاد یا دخترشون میترشه

اصلا خود دختر وخانوادش تمایل به ازدواج ندارن ،میگن یا معیارهای خودمون یا اینکه خود دختر خانم میگه ازدواج نمی کنم

سطح تحصیلات ودرآمد داماد خیلی براشون مهمه ،چون خود این خانم الان حداقل ۲۰تومن درآمد داره 

پزشک عمومی و دندانپزشک هم درآمد کمی نداره خودشونزحتما صلاح خودشونو بهتر میدونن ولی من وقتی خوندم تاپیکتونو اصلا در مخیله نمیگنجه همچنین طرز تفکری... 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
من کلا با ازدواجی که حالت خرید از بقالی یا مبادله ی کالا با کالا هست موافق نیستم    

ازدواج همینه یع قرار داد ، مخصوصا یه مرد از دید زنش باید همه چی تموم باشه ، چون زنا دنبال تکیه گاهن، مردا دنبال ارامش و زن زندگی 

سطح تحصیلات ودرآمد داماد خیلی براشون مهمه ،چون خود این خانم الان حداقل ۲۰تومن درآمد داره 

دندانپزشکم درآمدش بالاست نسبت ب بقیه ..مخصوصا اگر تخصصش تو کار زیبایی و ایمپلنت و اینا باشه

پزشک عمومی و دندانپزشک هم درآمد کمی نداره خودشونزحتما صلاح خودشونو بهتر میدونن ولی من وقتی خوندم تاپ ...

درآمد دندانپزشک در حد درآمد خودشه ،درآمد دوتا پزشک عمومی زیر۱۵تومنه،این طرز فکر بین دخترخانم هایی که خودشون تحصیلات بالایی دارن خیلی رایج هست 

ازدواج همینه یع قرار داد ، مخصوصا یه مرد از دید زنش باید همه چی تموم باشه ، چون زنا دنبال تکیه گاهن، ...

با من اون همینه موافق نیستم بستگی به دیدگاه طرفین داره 

من شخصا موافق همچین طرز فکری نیستم 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
تا اخر عمرشون ک عمومی نمیمونن جدا ار اون دخترای پزشک خواستگار پزشک ندارن 

خیلی هم خوبن همین الان که عمومی هستن از خود این خانوم وضع مالی به مراتب بهتری دارن

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>