2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست
خانم محترم دامپزشک وقتی ۶سال  دوره عمومیش تموم شد می تونه توی آزمون ۵۴رشته تخصصی شرکت بکنه که ۲ ...

دوست عزیز گفتم ک علت صحبت های شما رو درک کردم

منم با توجه ب اینکه تعداد زیاد پزشک تو اطرافیان دارم تا حدودی اگاه هستم... و فکر نکنم یه دامپزشک بتونه 

طبابت انسانی کنه.... و به اندازه تمام موهای سرم پزشک دیدم و میشناسم هیچ پزشکی ندیدم دوره عمومیش دامپزشک باشه و تخصص های پزشکی رو گرفته باشه 

لااقل پزشک هایی ک انسان رو درمان میکنن 

نیست ....

لطفا یه دامپزشک نام ببر ک تخصص رشته های پزشکی گرفته باشه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
شما اصرار داری رو اشتباهت و مطمئنا بقیه هم قبول نمیکنن شما خودت میگی کادر درمانی...معمولا تو کادر د ...

من ۳تا از برادرم پزشک هستن که یکیشون فوق تخصص گوارش مشهوری در شیراز هست اگر اسمش رو بگم شناسایی میشم ،دوتاشون هم پزشک عمومی ودندانپزشک عمومی هستن،در اقوام دور ونزدیک خودم وهمسرم به اندازه موهای سرم پزشک ،دامپزشک وداروساز ودندان پزشک داریم پس از خصوصی ترین مسائل که ممکنه از همکارام در محیط کاری ندونم به واسطه خانوادم مطلع هستم،کلا رشته های پیراپزشکی زیر دست پزشک ودندانپزشک ودامپزشک کار میکنن پس من هم به پزشک حالت تدافعی دارم وهم به دامپزشک ودندانپزشک!!!! شما اطلاعاتت کافی نیست بهتره تکمیلش کنی شما برحسب شنیده هات صحبت می کنی من برحسب ۱۴سال سابقه شغلی ومیدانی صحبت می کنم ،فیش حقوقی خیلی هارو هم همین الان نمونه اش رو دارم ولی از نظر اخلاقی درست نیست که درسایت عمومی به اشتراک بزارم مگر با اجازه خودشون که من همچین اجازه ای فعلا ندارم،من خودم در بیمارستان نمازی شیراز کار میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز گفتم ک علت صحبت های شما رو درک کردم منم با توجه ب اینکه تعداد زیاد پزشک تو اطرافیان دارم ...

دکتر نصر اصفهانی موسس مرکز رویان،دکتر صادقی موسس مرکز ابن سینا،دکتر صدر موسس مرکز تیز رو دکتر اسحاقی وصدها مورد دیگر

دوست عزیز گفتم ک علت صحبت های شما رو درک کردم منم با توجه ب اینکه تعداد زیاد پزشک تو اطرافیان دارم ...

شما تاحدودی آگاه هستی من خودم هم دراین زمینه تحصیلات دارم وهم کار کردم توی این محیط هاپس اطلاعات جامعه دارم ،خودمم به واسطه وضع مالی همسرم اونقدر دارم که به هیچ کدوم از این اقشار نه حسادت می کنم ونه نگرش منفی دارم اگرم کار میکنم به دلیل علاقه به کار کردن هست ولی این واقعیت رو قبول دارم که رشته من زیر دست پزشک ودامپزشک ودندانپزشک هست واین قضیه رو کتمان نمیکنم چون با همه این افراد کار کردم ،شما بری از یک پزشک در مورد یک دامپزشک بپرسی ویا از یک دامپزشک در مورد یک پزشک بپرسی هر دوتاشون همدیگه رو همکار هم می دونن شاید من وشما متوجه نشیم ولی نگرش این گروه نسبت به هم به این شکل هست

دکتر نصر اصفهانی موسس مرکز رویان،دکتر صادقی موسس مرکز ابن سینا،دکتر صدر موسس مرکز تیز رو دکتر اسحاقی ...

موسس مرکز رویان ک دکتر کاظمی آشتیانی بودن ایشون کارشناس فیزیوتراپی و دکترای جنین شناسی دارن 

اینم پروفایل دکتر نصر اصفهانی توی سازمان نظام پزشکی

دکترا ی حرفه ای پزشکی تخصص زنان و زایمان

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
موسس مرکز رویان ک دکتر کاظمی آشتیانی بودن ایشون کارشناس فیزیوتراپی و دکترای جنین شناسی دارن  ا ...

من منظورم دکتر محمد حسین نصر اصفهانی هست ،این خانم متخصص زنان هستن اصلا ربطی به تاسیس مرکز رویان ندارن ،دکتر کاظمی آشتیانی پزشک عمومی بودن که پی اچ دی جنین شناسی داشتن،که هر سال در پژوهشکده رویان جشنی برگزار میشه که ۴۰۰۰دلار جایزه داره ایشون فوت کردن وبه رسم یاد بود این جایزه وتندیس رو به پزشکان ودامپزشکانی که مقالات وتحقیقات در زمینه نازایی،تولیدمثل وجنین شناسی دارن میدن

ایشونم دکتر تیزرو

دوست عزیز افرادی ک نام بردی هیچ کدوم تو رزومه اشون دامپزشکی نداشتن

اشتباه از من بود نباید با شما انقدر بحث میکردم

هیچ دامپزشکی نمیتونه تخصص زیر گروه پزشکی بگیره

توی پروفایل نظام پزشکی دکترایی ک نام بردی .. زده دکترای حرفه ای پزشکی 

این چیزی ک شما میگی حزو بدیهیات هست و لازم ب دونستن اطلاعات خاصی نیست

موفق باشید

دکتر صادقی ابن سینا..دکتری تخصصی بیوشیمی

اتفاقا بیوشیمی بالینی از پی اچ دی های مشترک دیگه بین پزشکی ودامپزشکی هست ،شما می تونید برید سایت پژوهشکده ابن سینامعرفی بخش هیئت مدیره وکارکنان بیس ایشون دکتری عمومی دامپزشکی با دکتری تخصصی مشترک با پزشکی هست،شما سرچ کن تخصص مشترک پزشکان ودامپزشکان می تونی رشته های مشترک رو ببینی،خواهر شوهر من ۹سال توی مرکز ایشون کار کرده

من منظورم دکتر محمد حسین نصر اصفهانی هست ،این خانم متخصص زنان هستن اصلا ربطی به تاسیس مرکز روی ...

ایشون هم دکترای حرفه ای پزشکی دارن

شما میگی مراکز ناباروی بدست دامپزشک اداره میشه 

و میگی دامپزشک هم میتونه تخصص پزشکی بگیره

بعد میگم نام ببر...

اون افرادی رو ک نام میبری ...وقتی رزومه اشون رو میگم میگی نه دکتر عمومی بودن 

😂

اتفاقا بیوشیمی بالینی از پی اچ دی های مشترک دیگه بین پزشکی ودامپزشکی هست ،شما می تونید برید سا ...

فعلا هرچیزی ک شما گفتی من با سند بهت گفتم حرفت صحت نداره 

شما دو مسیله رو عنوان کردی ک دوتاش کذب بود 

ایشونم دکتر تیزرو دوست عزیز افرادی ک نام بردی هیچ کدوم تو رزومه اشون دامپزشکی ن ...

رییس مرکز نازایی تیزرو دکتر صدر هستن نه ایشون ،شما فقط اسم پزشک سرچ کردی من موسس وریاست مراکز رو میگم،برو خودت ببین دامپزشک وپزشک چه تخصص های مشترکی دارن لازم نیست من شما رو توجیه کنم چون تا خودت کامل مطلب درست رو ندونی ،قانع نمیشی وقابل بحث نیست

فعلا هرچیزی ک شما گفتی من با سند بهت گفتم حرفت صحت نداره  شما دو مسیله رو عنوان کردی ک دوتاش ک ...

شما درست سرچ نکردی اشکال از خودت وبی اطلاعی خودت هست چون اصلا نمیدونی رییس مرکز رویان دکتر محمد حسین نصر هست نه این خانم!!! شما نمیدونی رییس مرکز تیز رو دکتر صدر هست نه این آقا،شما نمیدونی دکتر صادقی فارغ التصیل دکتری عمومی دامپزشکی هستن وتخصصشون بیو شیمی بالینی هست!!!!

ایشون هم دکترای حرفه ای پزشکی دارن شما میگی مراکز ناباروی بدست دامپزشک اداره میشه  و میگی دام ...

۱- وقتی یک دامپزشک تخصص پزشکی می گیره بهش شماره نظام پزشکی میدن یعنی دوتا شماره نظام،درضمن دکتر نصر اصفهانی ایشون هستن👇این سرچ هایی که شما کردی تشابه اسمیه برو توی سایت مرکز رویان وابن سینا رزومه و تمام مقالات و....هست

شما درست سرچ نکردی اشکال از خودت وبی اطلاعی خودت هست چون اصلا نمیدونی رییس مرکز رویان دکتر محمد حسین ...

محمد حسین نصر ک پزشک عمومی هست طبق پروفایل نظام پزشکی

دوست عزیز بحث با شما مثل اب تو هاون کوبیدنه

هرکی رونام میبری طبق پروفایل خودش بهت میگم

نمیدونم اصرارت بر اینکه دامپزشکی رو هم رده پزشکی کنی چیه

ولی  من واقعا خیلی اشتباه کردم با شما بحث کردم و خودم رو سرزنش میکنم بابت این اشتباه 

تمام حرفهای من طبق سند و مدرک بود..اگر میدونستم.بحث با شما ذره ای فایده داره حتما ادامه میدادم..ولی وقت تلف کردنه

خدا نگهدار..