2777
2789
عنوان

الرژی پسر ۴ سالم

84 بازدید | 9 پست

پسرم یکساله ابریزش بینی داره اصلا قطع نمیشه هر سه تا لوزش هم خیلی ورم داره پیش فوق تخصص حلق و بینی بردیم گفت الرژی شدید داره اگه عمل بشه الان احتمال برگشتش زیاده چون سنش کمه واسه الرژی داروی سینگولار داد ابریزشش برطرف نشد کسی مشکل پسره منو داشته که درمان شده باشه؟ کسی میدونه تو طب سنتی درمانی هست برای الرژی یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگه یه روز عنبر نسا دود ندی باز شروع میشه؟ یعنی درمان کامل برای الرژی وجود نداره؟  

آره یکم شروع میشه چون یه روزایی یادم می‌ره.درمان دارویی به نظرم عوارضش زیاده.حجامت آلرژی هم  خوبه من می‌خوام ببرمش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
یعنی اگه یه روز عنبر نسا دود ندی باز شروع میشه؟ یعنی درمان کامل برای الرژی وجود نداره؟ 

آلرژی درمانش کنترل کردنش هست باید ببینید به چی حساسیت داره در معرضش کمتر قرار بگیره 

منم پسرم اینجوری بود الان ده سالشه پیش یه دکتر که خیلی هم پیر بود بردمش البته الان رفته آمریکا به من گفت بچت رو هر جا ببری میگن آلرژی و سینوزیت و لوزه هیچ چاره و دارویی نداره عمل هم نیاز نیست بزرگتر بشه خوب میشه راست می‌گفت الان پسرم خیلی بهتر شده

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
منم پسرم اینجوری بود الان ده سالشه پیش یه دکتر که خیلی هم پیر بود بردمش البته الان رفته آمریکا به من ...

یعنی الرژی تو سن بالا برطرف میشه؟ من برادرم سی و خورده ای سالشه الرژی به هوای مرطوب داره پولیپ هم داره خیلی ساله دنبال درمان نیست ولی اصلا کم نشد

[QUOTE=155295308]یعنی الرژی تو سن بالا برطرف میشه؟ من برادرم سی و خورده ای سالشه الرژی به هوای مرطوب داره پولیپ هم دا ...[/QUOTپسر من تا چند سال پیش همش آبریزش و عطسه و سرماخوردگی داشت الان نمیگم خوب خوب شده ولی خیلی بهتر شده  از من می‌شنوی شبها همش سر و پیشانیش رو با روغن کنجد چرب کن بچه گرم میفته من پسرم بیشتر شبها این کارو می‌کنه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))