2777
2789
عنوان

کیا عروسی ساده گرفتن ؟

270 بازدید | 22 پست

کیا عروسی ساده گرفتن با هیچی بعد زندگیشون کم کم خوب شد خونه خریدن اینا 

میخاوم بشنوم امید بگیرم یکم 

من میتوانم و باید بتوانم به رویاهایم قول رسیدن داده ام. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوه م از صفر صفر شروع کودیم الان الحمدلله همه چیز درحد معمول داریم 

عروسی هم ساده گرفتیم 

منم جهتز ساده ولی شیک  و تر و تمیر بردم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
یعنی چی؟منظورتا متوجه نشدم.منظورت از عروسیه ساده چیه؟

من خودم چون عقد گرفتیم گفتم عروسی نمیخوام یه مهمونی ساده فامیلا درجه ۱ رستوران گرفتیم و بعدم رفتیم خونمون.پول عروسیمونا از پدرشوهرم گرفتیم

من و شوه م از صفر صفر شروع کودیم الان الحمدلله همه چیز درحد معمول داریم  عروسی هم ساده گرفتیم& ...

الهی انشالله همه بتونن اینا رو میشنوم امیدوار میشم

من.چون خانواده شوهرم منو نمیخاستن شوهرمم دانشجو بود هیچی نداشت بعد ۴ سال عقد ی مهمونی شاید پنجاه نفر بودن اومدن تو خونه بعد رفتیم سر زندگیمون اون زمان یک میلیون جور کردیم دادیم پول پیش خونه ولی الان خداروشکر هم خونه داریم هم ماشین.دعا کنین خدا بهم ی بچه هم بده حیلی خوشبختم

من خودم چون عقد گرفتیم گفتم عروسی نمیخوام یه مهمونی ساده فامیلا درجه ۱ رستوران گرفتیم و بعدم رفتیم خ ...

بعد اتلیه اینا که حتما خودتون رفتین دیگه؟

من.چون خانواده شوهرم منو نمیخاستن شوهرمم دانشجو بود هیچی نداشت بعد ۴ سال عقد ی مهمونی شاید پنجاه نفر ...

عزیزم امید میگیرم ممنون

من دو سال پیش عروسی کردم ولی مراسی هیچی به هیچی اونم بعد هز ۴ سال نامزدی. بنظرم ساده نگذر درسته مراسم خوشبختی نمیاره ولی یه ارزشه برای خودت من این کارو نکردم و طرف مقابلمو ملاحظه کردم الان به خاطر این گذشتم روزی هزار بار تحقیرم میکنه که اگه لیاقتشو داشتی برات مراسمم میگرفتیم