2777
2789
مشکل اینجا من خابشم نمیبینم اینقد ینی ازدواج و بچه دار شدن برام محاله تو خابمم نیس چ برسه ب واقعیت م ...

بابا وقتی خوابشو میبینی که بدتره همش میری تو توهم حالا آدم یه بار خواب میبینه دوبار خواب میبینه من هرشب خواب میبینم😑😒 همش هوایی میشم😑😩

مسخره کرده خودشو همش تقصیر شوهر گور به گوریمه اههههههه😑😁😂

گندشو در آوروه معلوم نیس کدوم گوریه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز کم سنی برو خوش بگذرون من ۲۶ سالگی باردار شدم همش میگم بچه پیرم کرد😄واقعا پیر میکنه ادمو بخصوص ...

خدابرات حفظش کنه

من با بچه ها عشق میکنم واس همین عجله دارم  

اووبوستو متفورمین  برا تخمک خوبن مخصوصا اووبوست

منم متفورمین نوشته امااووبوست نیس بعدشماکی میخورین قرص میشه بی زحمت ازش عکس بدی من دوروزپیش برام نوشت نخوردم شوهرم ازداروخونه پرسیده بودگفته مال قنده ربط ب تخمک نداره.

خدا همین حوالیه🍁
منم متفورمین نوشته امااووبوست نیس بعدشماکی میخورین قرص میشه بی زحمت ازش عکس بدی من دوروزپیش برام نوش ...

متفورمین هم کاهنده قند خونه هم برا تخمک و بارداری خوبه

کپسول اووبوست خیلی خوبه از دکترتم بپرس

عکسشو میزارم الان

زن نیستم که دخدرم 😑 تقصیره اون میمون آقایی هس که منو نگرفته هنو😒

عقد کردی باهاش 

حالا عجله نکن امروز نشد فردا میاد میگیرتت دیه دختر جون😐دیر و زود داره سوخت و سوز نداره 😂