2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم دلم بچه میخاد ولی سینگلم و دیسک کمر دارم پس باید دهنمو ببندم😞

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...

هیعی خدا منم هنوز پریود نشدم 37سیکلمه 4 روز پیش بی بی زدم منفی شد دیگه نزدم😢از امروز سینه دردم شروع شده با این حساب باردار نیستم😧

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

ختم بسم الله برداريد خيلي مقربه

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم
رفتم دکتر ازمایش و سونو دادم یکم تنبلی داشتم این ماه قرص مصرف کردم و برنامه غذایی مو عوض کردم خداکنه ...

انشالله خدا یه بچه سالم وصالح بهت بده عزیزم ببخشی یه سوال چه قرصی بهتون داددکترمنم تنبلی دارم؟؟

خدا همین حوالیه🍁
عاخ توعم مثل منی؟  تازه من همش خوابشم میبینم😩🤣😅 بعد وقتی از خواب بیدار میشم فک می کنم بچه ...

مشکل اینجا من خابشم نمیبینم اینقد ینی ازدواج و بچه دار شدن برام محاله تو خابمم نیس چ برسه ب واقعیت من چقد بدبختم خدااااا😣😣😣😣😣😭😭😭😂