2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمین هم کاهنده قند خونه هم برا تخمک و بارداری خوبه کپسول اووبوست خیلی خوبه از دکترتم بپرس عکسش ...

ممنونت گلم خدا خیرت بده انشالله به خواسته ی دلت برسی ببخشی عزیزم برنامه غذاییت چطوری بعدش یک شب درمیان اقدام میکنی؟؟

خدا همین حوالیه🍁

دوستان کانالی در تلگرام و واتس اپ دارم برای پیام خانمهایی که از فراسیون سنتی ما به راحتی و به صورت گیاهی جواب گرفتن.

اگر خواستید در تلگرام یا واتس اپ به 09174444261 پیام بدید تا عضوتون کنم تا اطلاعاتتون زیاد بشه.

دوستان فقط دقت کنید این عرق باید حتما سنتی باشد. (مال عطاری ها و کارخانه ای یا شرکتی نباشد)

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید 09174444261 هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

یا تماس بگیرید

اینم ادرس اینستاگرام

https://instagram.com/bagh.golha.shiraz

ممنونت گلم خدا خیرت بده انشالله به خواسته ی دلت برسی ببخشی عزیزم برنامه غذاییت چطوری بعدش یک شب درمی ...

تو دوره تخمک گذاری هرشب یا یه شب درمیون 

بعد برنامه غذاییمم جوریه چیزای مقوی میخوریم منو شوهرم 

مثلن موز و بادام و کنجد و شیره انگورو گردو اینا

ببخشید شما چن سالته؟

ممنونت عزیزم واقعا لطف کردی منم ازاینکی قرص که عکسشودادی بعدچه وقتی ازش میخوری ازقرصه؟؟

من یه روز درمیون یه دونه میخورم

دیدم بعضیا روزی سه چارتام میخورن ببین دکترت چی میگه گلم 

من یه روز درمیون یه دونه میخورم دیدم بعضیا روزی سه چارتام میخورن ببین دکترت چی میگه گلم 

اره دکترم گفت روزی یه دونه بخورمن ازمایشم دادم تولزمایشم تنبلی معلوم بود توسونوم همینطور

خدا همین حوالیه🍁