2777
2789
عنوان

کیا موقع سزارین بدون همراه بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5027 بازدید | 121 پست

تازه بچه اولتم هست شوهرتم نمیتونه، تا چند ساعت که باید دراز بکشی حتی نباید بشینی، آدم وقتی زایمان میکنه دوست داره مامانش پیشش باشه یا یکی از خانواده خودش که باهاش راحته.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
پس یه پرستار بگیر یا به یک بهیار بیمارستان مبلغی بده که یک شب بمونه کنارت. 

خودمم همین تو ذهنمه 

ولی تو این موقعیت آدم دوست داره مادرش همراش باشه خدا لعنت کنه خونواده شوهرمو

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بچه اولتم هست شوهرتم نمیتونه، تا چند ساعت که باید دراز بکشی حتی نباید بشینی، آدم وقتی زایمان می ...

بله همینطوره کلا دنیا هم که جمع بشن اون لحظه دوست داری مادرت همرات باشه

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
خودشون نمیان منم چشم دیدنشون رو ندارم با این همه بی احترامی و توهین که به خودم و خونواده م کردن

عزیزم تادوازده ساعت اصلانمیشه تکون بخوری بعدشم باید کسی باشه کمک کنه همونطوربدون حرکت بچه روشیربدی .ولی حتماپمپ دردروبخربدون همراه دردسزارین غیرقابل تحمله

خودمم همین تو ذهنمه  ولی تو این موقعیت آدم دوست داره مادرش همراش باشه خدا لعنت کنه خونواده شوه ...

اخ از دست این مردای لجباز و خانواده هاشون

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

من موقع سزارینم اگه مادرم نبود بدبخت میشدم.پرستار که نمیاد کارشون ول کنه ،کارهای شما و نوزادتون رو بکنه.من تازه بعد زایمان نمی‌دونم چه قرص مسخره ای بهم دادن تا شکمم کار کنه،با اون بخیه های وحشتناک ده بار رفتم ببخشید توالت،نمیتونستم بشینم ،لباسام چندین بار کثیف شد،مادرم اومد کمکم کرد،اگه نبود وحشتناک میشد.اصلا نمی‌دونستم بدون کمک از جام تموم بخورم