2777
2789
عنوان

کیا موقع سزارین بدون همراه بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5026 بازدید | 121 پست

فک کنم نمیشه باید کسی همرات باشه یادمه خواهرام زایمان کردن نباید تکون میخوردن و ی نفر دیگه باید بچه رو میگرفت کنارش ک شیر بخوره یا اگه گریه میکرد آرومش میکرد یا مثلا وقتی ک اولین بار بعد عمل باید راه بری کمک میخوای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نبود عزیزم؟

حتی همسرت هم نمیتونه اخه هم باید یکی بچه رو بتونه عوض کنه،بالا پایینش کنه خودتو کمک کنه. مردا نمیتونن همراه خانوم نیاز داری

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

یکی باید باشه که به بچه برسه، چون شما تا چند ساعت نمیتونی از تخت پایین بیای. برای شیر دادن و تعویض پوشک کمک میخوای. 

مامان من سرِ برادرم تنها بود یک شب اول رو چون بیمارستان دولتی رفته بود و اجازه نداده بودن همراه بمونه بی نهایت اذیت شده بود. خودش با شکم پاره برادرم رو برده بود شسته بود و پوشک کرده بود و ...

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خودشون نمیان منم چشم دیدنشون رو ندارم با این همه بی احترامی و توهین که به خودم و خونواده م کردن

پس یه پرستار بگیر یا به یک بهیار بیمارستان مبلغی بده که یک شب بمونه کنارت. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
سزارین روز اول باید یکی کنارت باشه نمیشه اینطوری که، زایمان چندمیت هست چرا طبیعی نمیاری؟

زایمان اولمه بچه م بریچه دکتر گفت بعیده بچرخه چون جاش تنگه

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
خودش که میاد ولی چطوری میخاد به بچه برسه بچه اولم هس نه خودم تجربه دارم نه شوهرم

ببین عزیزم وقتی سزارین میشی تا ۲۴ ساعت اول نمیزارن چیزی بخوری حتی آب تا وقتی که شکمت کار کنه، یه روز کامل بهت سوند وصل میکنن چون نمیشه از رو تخت بلند شی باید یکی باشه که نی نی رو بزاره رو دلت تا بهش شیر بدی و کارهای شخصیت رو انجام بده اصلا بدون همراه نمیشه واسه زایمان

پرستار همون روز که پرونده تشکیل میدم باید درخواست بدم؟

اطلاع ندارم

ولی من اتاق خصوصی گرفتم‌ از هفته قبلش هماهنگ کرده بودم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خودش که میاد ولی چطوری میخاد به بچه برسه بچه اولم هس نه خودم تجربه دارم نه شوهرم

از پسش بر نمیاین.باهاش صحبت کن بگو من تو اون لحضه ها به مادرم نیاز دارم.همه دوست دارن واسه زایمان مادرشون پیششون باشه چون باهاش راحت تر هستن راضیش کن

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها