خیلی نیاز به عمل داره هنوز دکتر خوب پیدا نکردم فقط شیراز و بندرعباس میتونم برم میخوام نیمه فانتزی انجام بدم لطفا اگه کسی شیراز و بندرعباس عمل کرده بگه راضی بودین من بینی ام کج حالا نمیدونم انحراف یا چیز دیگه خیلی هم بزرگ🤣
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اگه برا شما نیم کیلو هست برا من کم کم دو کیلو بیشتر دماغم نصف صورتمو گرفته 🤣 عمل کن اگه دوست داری
بچه ها همتون بیان عاملای گرونیه گوشت اینجان سلطان گوشت کشور اسی و اون یک کاربر 😃😁😁😁
بابا انقد از شما بزرگتر هم بودن الان خوب شدن