2777
2789
عنوان

بیاین عکس بینی ام رو ببینید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عااالیییی مبارکت باشه خداکنه برامنم همونی بشه ک میخام.سخت نبود عملت؟

نه من الانم بگن عمل کن باز حاضرم 7 سال گذشته خداروشکر هیچ مشکل تنفسی و اینام ندارم اونموقع من 2200 دادم دردم نداره حین عمل ک بیهوشی بعدشم فقط ی کم سردرد و ایناس ک با مسکن خوب میشی سختیش فقط چندروزیه ک تامپون داری و با دهن مجبوری نفس بکشی بعدش راحته 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
میشه عکس ابروتو از نزدیک بدی 😦

عزیزم ببخشید پیامت الان دیدم کامنت ها رو میخوندم اره عزیزم ولی کیفیت گوشی ام خوب نیست پماد هم زدم زیاد مشخص نیست

هنوز زخم داره  ی هفته ک گذشت کمرنگ تر میشه الان خیلی تیره هست

عزیزم ببخشید پیامت الان دیدم کامنت ها رو میخوندم اره عزیزم ولی کیفیت گوشی ام خوب نیست پماد هم زدم زی ...

مرسی گلم و مبارکت باشه

میگم از اینکه بعدا رنگش تغییر میکنه و یجوری میشه نترسیدی انجام دادی ؟جاریم انجام داده الان یجوریه انگار سبزه رنگش من اونو دیدم کلا پشیمون شدم ولی باز تو اینستا یه سریا رو میبینم از بس ک تمیز و قشنگ در اومده کیف میکنم نمیدونم تبلیغه یا یعضیا واقعا میتونن قشنگ انجام بدن 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
مرسی گلم و مبارکت باشه میگم از اینکه بعدا رنگش تغییر میکنه و یجوری میشه نترسیدی انجام دادی ؟جاریم ا ...

مرسی گلم فدات نه عزیزم من ترمیم کردم دفعه قبلی رنگش فقط کم رنگ تر شد طبیعی بود اصلا مشخص نبود ک فیبروز کردم فقط چند روز اول تیره هست برای من رنگش سبز نشده بود فکر کنم بستگی ب مواد رنگ داره