خیلی نیاز به عمل داره هنوز دکتر خوب پیدا نکردم فقط شیراز و بندرعباس میتونم برم میخوام نیمه فانتزی انجام بدم لطفا اگه کسی شیراز و بندرعباس عمل کرده بگه راضی بودین من بینی ام کج حالا نمیدونم انحراف یا چیز دیگه خیلی هم بزرگ🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من الانم بگن عمل کن باز حاضرم 7 سال گذشته خداروشکر هیچ مشکل تنفسی و اینام ندارم اونموقع من 2200 دادم دردم نداره حین عمل ک بیهوشی بعدشم فقط ی کم سردرد و ایناس ک با مسکن خوب میشی سختیش فقط چندروزیه ک تامپون داری و با دهن مجبوری نفس بکشی بعدش راحته
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عزیزم ببخشید پیامت الان دیدم کامنت ها رو میخوندم اره عزیزم ولی کیفیت گوشی ام خوب نیست پماد هم زدم زی ...
مرسی گلم و مبارکت باشه
میگم از اینکه بعدا رنگش تغییر میکنه و یجوری میشه نترسیدی انجام دادی ؟جاریم انجام داده الان یجوریه انگار سبزه رنگش من اونو دیدم کلا پشیمون شدم ولی باز تو اینستا یه سریا رو میبینم از بس ک تمیز و قشنگ در اومده کیف میکنم نمیدونم تبلیغه یا یعضیا واقعا میتونن قشنگ انجام بدن
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
مرسی گلم و مبارکت باشه میگم از اینکه بعدا رنگش تغییر میکنه و یجوری میشه نترسیدی انجام دادی ؟جاریم ا ...
مرسی گلم فدات نه عزیزم من ترمیم کردم دفعه قبلی رنگش فقط کم رنگ تر شد طبیعی بود اصلا مشخص نبود ک فیبروز کردم فقط چند روز اول تیره هست برای من رنگش سبز نشده بود فکر کنم بستگی ب مواد رنگ داره