2777
2789
عنوان

ذکر مجرب...

218 بازدید | 15 پست

سلام من چندتا ذکر خوب از اینجا یاد گرفتم و تصمیم گرفتم حالا که من یه سری چیزها که از اینجا  یاد گرفتم علاوه بر اینکه دعای خیر براشون میکنم منم یه ذکر و هر چی که بلدم رو در هر زمینه ای اینجا براتون بگم و اگر سوالی شد تجربشو داشتم. و به علمش آگاه بودم جواب بدم. در عوض شما هم برای من دعا کنید یا یه صلوات بفرستین ممنون میشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعای مقاتل رو خوندم برای دو تا حاجت که اول دعاهامم گفتم خدایا اگر فلان چی به صلاح من هست به واسطه ی این دعا حاجتم روبده و اگر به صلاحم نیست من رو آگاه کن.یکیشون اتفاق افتاد اما یکی نه و بعدها متوجه شدم که واقعا به صلاحم نبوده.

اما دعایی که خوندم دعای مقاتل ابن سلیمان بود که توی مفاتیح هم هست و ۱۰۰ تا رو با وضو در یک جای خلوت با حالت تضرع و  یک جا خوندم...و من برای هر حاجتم ۱۰۰ تا خوندم...

عزیزانی که این دعا و یا هر دعایی میخونید که مجرب هست و سنگینه باید بگم که اگر یه چیزی رو به زور از خدا بخواین باید سنگینیش رو بتونی تحمل کنی مثلا شاید به صلاح نباشه شما فلان شهر فلان دانشگاه قبول بشی با خوندن این دعا قبول میشی اما به عنوان مثال ممکنه در عوض یه بخشی از مالت رو از دست بدی...

به نظر من که اول از هر دعایی بگین که خدایا صلاح من رو در این امر( یعنی همون حاجتتون که ذکر میکنید) قرار بده...

برای ازدواج بگو

عزیزم میشه همین رو برای ازدواج هم خوند اما توصیه میکنم اول دعاتون ذکر کنید که خداوند ازدواج موفقی رو برای شما مقرر کند

و به توصیه ایت ا... بهجت برای ازدواج موفق نماز جعفر طیار بخونید این هم خیلی عالیه...

برای ازدواج بگو

عزیزم میشه همین رو برای ازدواج هم خوند اما توصیه میکنم اول دعاتون ذکر کنید که خداوند ازدواج موفقی رو برای شما مقرر کند

و به توصیه ایت ا... بهجت برای ازدواج موفق نماز جعفر طیار بخونید این هم خیلی عالیه...

گوه خور بدبخت صب تا شب میشینی گوه اینو اونو میخوری گوه والدین گوه بچه ها گوه شوهر بقیه سرتو از ک.و.ن مردم دربیار اسکل برو برا فاطمه زهرا تاپیک بزن همون کافیه برات بدبخت پلشت بوگندوی نادون 

هزارتا هم اکانت درس کنم هر دفعه میام میرینم دهنت تایاد بگیری از گوه مردم تغذیه نکنی😝🙋🏻‍♀️

گوه خور بدبخت صب تا شب میشینی گوه اینو اونو میخوری گوه والدین گوه بچه ها گوه شوهر بقیه سرتو از ک.و.ن ...

شما سادومازوخیسم داری و چون بیماری من چیزی بهتون نمیگم. 

اما نی نی یارها باید بدونن جای همچین کسی اینجا نیست درسته بیمار هستین اما بد دهنی شما جاش اینجا نیست باید با یکی مثل خودتون اینطور بخوردی داشته باشین که مثل خودتون جوابتون رو بدن. من شخصیتم اجازه نمیده خودمو با یه بیمار در بندازم.

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5‍