2777
2789

سلام ...دوستان

من ۸ هفته بارداری هستم ..هفته گذشته دکتر از رو سونو گفت که لخته خونه پشت جنینه...برام شیاف تجویز کرد...از هفته پیش تاحالا دارم شیاف هارو استفاده میکنم....و کلا استراحت مطلق بودم...وقتی شیاف رو استفاده میکنم تا صب خوابم نمیبره و دل درد و بدن درد دارم...طبیعیه یا برم پیش دکتر ..اخه ۱۲ شیاف دگ مونده...به نظرتون برطرف شده؟؟؟؟ توروخدا اگر بلدین راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکترت

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
فک نکنم از شیاف باشه ها منم استفاده کردم خیلیای دیگم استفاده کردن اینطور نمیشه

تو گوگل زدم عوارض شیاف اینارو آورد....دقیقا هر شب ک شیاف رو میزارم تا خوده صب بیدارم و دلم درد میکنه و بدن درد و کوفتگی

نگران شدم هفته پیش گفت برو ۳ هفته دگ بیا

خب پس ...دور شکمت یه شالی یا روسری ببند گرم نگه دار ....خوب میشی انشاءالله

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍