2777
2789
عنوان

بتای پایین و خونریزی.. خیلی نگرانمم

| مشاهده متن کامل بحث + 7002 بازدید | 50 پست
دارو چیزی مصرف نکردم شوهرم آزمایش نداده براش آزمایش نوشته این ماه قرار بود بره آزمایش

با توجه به اینکه عکس رنگی هم گرفتی و اوکی بودی به نظرم احتمال ضعیف بودن اسپرم بالاست جواب آز اسپرم همسرت که اومد منو ریپلای کن بهت بگم چه کار ها کردیم تا شوهرم وضعیتش بهتر شد و باردار شدم چون شوهر من تحرک اسپرم مورفولوژی تعداد جهش خلاصه همه چیش مشکل داشت ولی خدا لطف کرد و بعد از درمان های خونگی و در کنارش دارو ها بچه م رو بهم داد

نه عزیزم دو ماه پیش زدم

اهان

اخه من قبل از عید قرص خوردم وانپول زدم هورمون هامو‌بهم ریخته بود دوبار ازمایش دادم زد مشکوک ولی پریود شدم

حالا شما میخوای برو پیش متخصص احتمالا بگه آزمایشتو‌تکرار کن یا سونو‌ واژینال بنویسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اخه من قبل از عید قرص خوردم وانپول زدم هورمون هامو‌بهم ریخته بود دوبار ازمایش دادم زد مشکوک ول ...

امروز یا فردا آزمایش بتا رو می خوام تکرار کنم

چهاردهم پریودی رفتم سونو واژینال که مشکلی نداشتم آخه تخمدانام خیلی درد میکرد

مشکلی نیست و فولیکول خوبی داری

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
خب الان خوب رشد کرده رفتی دکتر؟

آره عزیزم

برام نوشته ۷۲ ساعت دیگه بتا رو تکرار کنم

و همینطور سونو واژینال نوشته انجام بدم

سال گذشته ی بارداری خارج رحمی داشتم برای همین خیلی نگرانم

اونم رشدش اوایل طبیعی و خوب بود

آره عزیزم برام نوشته ۷۲ ساعت دیگه بتا رو تکرار کنم و همینطور سونو واژینال نوشته انجام بدم سال گذش ...

اعصابم خرد میشه اسم خارج از رحم‌میاد دوساله دارم جورشو‌میکشم

کاش هیچ زن ومردی منتظر نمی موند زود بچه دارمیشد

اعصابم خرد میشه اسم خارج از رحم‌میاد دوساله دارم جورشو‌میکشم کاش هیچ زن ومردی منتظر نمی موند زود بچ ...

آخی عزیزم

مگه چی شده؟

الهی خدا به همه کسایی که در انتظار بچه ن،بچه های سالم و صالح بده

به تو هم خوب خوباشو بده به حق مولا علی

آخی عزیزم مگه چی شده؟ الهی خدا به همه کسایی که در انتظار بچه ن،بچه های سالم و صالح بده به تو هم خ ...

قربونت برم

انشاالله توهم به خواسته های دلت برسی

پیارسال یه بارداری خارج ازرحم‌داشتم بعد‌از اون کلی مشکل اومد سراغم 

لوله راستم بسته شد

و....

بیشتر ازریکسال بعداز سقطم اقدام کردم نمیشه

چن وقت پیش مجبور شدم رفتم‌لوله راستمو‌بستن چون ملتهب بود نمی ذاشت بچه دارشم

قربونت برم انشاالله توهم به خواسته های دلت برسی پیارسال یه بارداری خارج ازرحم‌داشتم بعد‌از اون کلی ...

خدا إن شاالله حاجتت رو بده عزیزم

اون یکی لوله ت اگه خوب باشه به امید خدا مشکلی پیش نمیاد

منم یه لوله ندارم

انشالله خدا به همه اونایی که بچه ندارن ، بچه های سالم و صالح بده به 

ما هم بده