2777
2789
عنوان

بتای پایین و خونریزی.. خیلی نگرانمم

| مشاهده متن کامل بحث + 7002 بازدید | 50 پست
اعصابم خرد میشه اسم خارج از رحم‌میاد دوساله دارم جورشو‌میکشم کاش هیچ زن ومردی منتظر نمی موند زود بچ ...

مجددا خارج رحمی شدم

بیمارستانم

می‌خوام با دارو رفعش کنم

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔 از کدوم لوله ت؟ ازهمون لوله قبل یا لوله مقابل؟

لوله دیگه س

با شیاف بدتر میشه

باید سقط بشه

و گرنه منو می‌کشه

بهم آمپول متوتروکسات زدن تا جذب بشه

برام دعا کن با دارو حل بشه

و الا باید جراحی بشم

لوله دیگه س با شیاف بدتر میشه باید سقط بشه و گرنه منو می‌کشه بهم آمپول متوتروکسات زدن تا جذب بشه ...

سلام-عزیزم الان حالت بهتره؟ تونستی بفهمی علتش چی بود که خارج رحمی شد دوباره؟؟؟

من مرداد خارج رحمی شدم. چند وقت بعد از خارج رحمی اولت اقدام کردی؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟دارو هم مصرف کردی برا بار دوم؟

سلام-عزیزم الان حالت بهتره؟ تونستی بفهمی علتش چی بود که خارج رحمی شد دوباره؟؟؟ من مرداد خارج رحمی ش ...

تقریباً ی سال بعدش اینجوری شدم

حدود هفت یا هشت ماه اصلا اقدام نداشتم

بعدش رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت.گفت مشکلی نیس

بعدش دکترم ی دوره کلومیفن و لتروزول داد و آمپول HCG و hmgزدم

باردار نشدم

بعدش دکترم فهمید تو این چند وقت اصلا اقدام نداشتم گفت لازم نیس سه دوره دارو مصرف کنم

دوره دوم پریودم بدون دارو باردار شدم

که اونم خارج رحمی شد!

تقریباً ی سال بعدش اینجوری شدم حدود هفت یا هشت ماه اصلا اقدام نداشتم بعدش رفتم دکتر برام عکس رنگی ...

پس علتش چیه؟ تو که عکس رنگی هم دادی و وضعیتت خوب بود. من 3 ماه قبل اینکه خارج رحمی بشم عکس رنگی گرفته بودم و خوب بود. خودم و شوهرمم هیچ مشکلی نداشتیم ولی بدون علت باردار نشدم . بعد 7 ماه اون ماه لترزل سینال اف متفورمین و سنسولین داد و باردار شدم و خارج رحمی شد. تو نت خوندم علتش داروهای محرک بوده اما خب تو بار دومت بدون دارو خارج رحمی شدی. از یه طرف هم میگم شاید علت خارج رحمی تو باز همون داروها بوده که ماه قبل مصرف کردی؟؟؟

شایدم علتش کیفیت پایین تخمک یا اسپرم بوده. حالا ماه بعد اگه خدا بخواد میخوام اقدام کنم. این ماه گلای اونس و سنسولین مصرف میکنم (بخاطر کیفیت تخمک) و به شوشو هم کیوتن و فولیک اسید 5 و ویتامین ای میدم تاببینم چی میشه./دیگه از لترزل و امپول مصرف نمیکنم. 

لطفا اگه علت خارج رحمیت رو فهمیدی به من اطلاع بده عزیزم

سلام-عزیزم الان حالت بهتره؟ تونستی بفهمی علتش چی بود که خارج رحمی شد دوباره؟؟؟ من مرداد خارج رحمی ش ...

سلام عزیزم

بهترم خدا رو شکر

دلایل مختلفی داره.نمیشه گفت دلیل ش چیه

حدود یه سال بعدش دوباره باردار شدم و بازم خارج رحمی شد

دو دوره قبل بارداری جدید،از دارو (کلومیفن،لتروزول،hmg, HCG) استفاده کردم

بارداری خارج رحمی این سری با دارو حل شد

دکتر گفت بعد سه ماه عکس رنگی رحم بگیرم ببینم لوله م سالمه یا نه

پس علتش چیه؟ تو که عکس رنگی هم دادی و وضعیتت خوب بود. من 3 ماه قبل اینکه خارج رحمی بشم عکس رنگی گرفت ...

به من گفتن خیلی دلایل وجود داره برا این مشکل

مثل آلودگی هوا،امواج وای فای،تغذیه،اسپرم ضعیف ، لوله آسیب دیده و خیلی دلایل نامعلوم دیگه

دعا کن برام باردار بشم و بارداری خوبی داشته باشم

خیلی دلم بچه می خواد

سلام عزیزم بهترم خدا رو شکر دلایل مختلفی داره.نمیشه گفت دلیل ش چیه حدود یه سال بعدش دوباره باردار ...

من احساس میکنم اگه مشکل ضعف اسپرم نباشه.بخاطر این داروهاس. به بعضی ها نمیسازه. فولیکول رو بزرگ میکنه اما بی کیفیت. نمیتونه حرکت کنه. من شاید ماه بعد اقدام کنم.قبلش باید عکس رنگی بگیرم. دو سه ماه قبل بارداریم عکس انداختم مشکلی نداشتم و خودم و شوهرم سالم بودیم و من فقط یکم فولیکولم تنبلی داشت و کیست هم نداشتم. 

این ماه فقط گلای اونس و سنسولین خوردم برا کیفیت تخمک. اصلا حس خوبی نسبت به لترزل و کلومفین و سینال اف ندارم.

میخوام تا یه مدت از اینا نخورم و اقدام کنم. 

تو هم سعی کن دفعه بعد از اینا نخوری و با طب سنتی و ورزش باردار شی

من احساس میکنم اگه مشکل ضعف اسپرم نباشه.بخاطر این داروهاس. به بعضی ها نمیسازه. فولیکول رو بزرگ میکنه ...

چشم عزیزم

ممنونم

إن شاالله بزودی صاحب اولاد سالم و صالح بشیم

چشم عزیزم ممنونم إن شاالله بزودی صاحب اولاد سالم و صالح بشیم

ببخشید میشه بگید بتا چند بود فهمیدید خارج رحمیه؟ منم بتام هست ولی هر ۲۴ ساعت ۲ برابر میشه تو سونو هم چیزی مشخص نیست چند روزم خونریزی خفیف داشتم که شیاف و آمپول دادن حل شد