2777
2789
عنوان

خانما قسمتون نمیدم...درحد توان کمک کنید دارم دیوونه میشم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 102 پست
بدون تجویز اشکال نداره؟

یه سری داروها رو همه میخورن مشکلی پیش نمیاد دمیترون یکی از اون داروهاست اینو زمانی که باردار بودم دکترم بهم گفت

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز اسهال نشده ولی احتمالا میشه😭😭😭بچم دوروزه هیچی نخورده چون دیروز خودبخود یه جوری گذشت که تقریب ...

شیاف براش بزار تب نکنه خواب براش بهترین چیزه 

استراحت باعث میشه بدنش بر بیماری غلبه کنه 

من خودم رو خورد خوراک دخترم خیلی حساسم ولی وقتی مریض میشه فقط شیاف میزارم و میزارم بخوابه که زودتر خوب بشه 

همین بالا اوردنا بیشتر ضعیفش میکنه عزیزم معدش اذیت میشه چیز زیادی نده بخوره 

قبلا سریع میبردم بیمارستان 

تو نت خوندم اگر تب و بیماری بیشتر از سه روز شد ببرید بیمارستان ولی اکر کمتر از سه روز خوب شد نبرید

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نههههه😭😭😭بالا میاره تب داره بی حاله مث آنفولانزای هرسال که میگیره 😭😭😭😭

😕 والا عقلم به جایی قد نمیده ببرش دکتر میبینی اینجوریه خطرناک نباشه یه وقت

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم برام می افته❤❤❤
وقتی گوارش سرد میشه،و خوب کار نکته تب به وجود میاد  خیلی وقت ها تُل باعث میشه علائمی شبیه س ...

اطمینان دارم وقتی اطلاعاتتونو در اختیار بقیه میزارید خدا به بهترین نحو پاسخگوتون خواهد بود

ممنون از راهنماییتون🙏🙏🙏🙏🙏

😔😔😔😔😔خدایا  بچه ها تب شایانم اونقدر بالانیست که براش شیاف بزارم خداراشکر ولی میترسم بالات ...

مرتب تبشو چک کن رفت ر‌و ۳۷/۸ (افزایشی بود) بزار

اگر تب نداره نزار 

شیاف براش بزار تب نکنه خواب براش بهترین چیزه  استراحت باعث میشه بدنش بر بیماری غلبه کنه&n ...

چشم چشم ممنونم خیلی ممنون که کمک میکنیدمن نمیدونستم میخاستم دوباره چیز بدم بخوره هی بالابیاره پیش خودم میگفتم حداقل یه چیزی به بدنش میرسه😭😭😭😭اشتباه کردم الان خوابه میخواستم بیدارش کنم

آخه استرس کرونای لعنتی نمیزارههههه نمیزاره تمرکز کنمممم شکمم درد گرفته بس که فشار اومده بهم 😭😭😭اص ...

اسنرس نداشته باش آروم باش تو الان مادری باید خودتو جمع و جور کنی مدریت بحران کنی...

به نفس عمیق بکش تمرکز کن ببین سالهای پیش چیکار میکردی که خوب میشد همونکارا رو انجام بده ان شالله خوب میشه اگه خوب نشد اون موقع ببرش دکتر

اینطور مواقع مادر باید ارامششو حفظ کنه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
اسنرس نداشته باش آروم باش تو الان مادری باید خودتو جمع و جور کنی مدریت بحران کنی... به نفس عمیق بکش ...

مرسی😢آرومم کردی

خدامیدونه که همیشه اینجور مواقع خودم همه چیو جمع کردم...خداشاهده

خودم درستش میکنم 

پسرکمو خوب میکنم😢ممنون😢💔