2777
2789
عنوان

خانما قسمتون نمیدم...درحد توان کمک کنید دارم دیوونه میشم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 102 پست
الآن اگه تب بر نداری برو از داروخونه بخر يا به آژانس زنگ بزن ببین میتونه برات بخره پولشو بهش بدین

اگه اصلا نمیتونی کسی نیست ببری بچرو

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
تو این زندگی خیلی چیزارو باید تنهایی بگذرونم شوهرم خیلی رو مخم راه میره تت بخاد کارای اینجوری رو کنه ...

همون ۱۱۵ زنگ بزن 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم خودتوکنترل کن باردارم هستی دکترش تلفن نداره زنگش بزنی؟ اسهالم داره؟

هنوز اسهال نشده ولی احتمالا میشه😭😭😭بچم دوروزه هیچی نخورده چون دیروز خودبخود یه جوری گذشت که تقریبا هیچی نخورد بیشتر خواب بود

ببرر دکتر الان هرکی هرچی   بگه بخوای  انجام بدی که بدتر شاید مریض شاید سرما خورده اخه این ادمها از راه دور چه راهنمایی میتونن بکنن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
بجوشونمش؟یا همینطوری؟

ن نیاز نیس فقط عرق نعنا رو نصفه بریز تو لیوان نباتم بنداز توش هم بزن بده بخوره.بعد هرچی شد بیا بهم بگو

واسه تبشم مرتب واسش دستمال سرد بزار

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
😭😭😭😭😭😭😭الهی دورش بگردمممم دارم میمیرم عزیزترین چیز تو زندگیم جلوم بیحال افتاده چیکار کنمممم

الهی عزیزم😭

از ته دل از خدا میخوام زود خوب بشه اذیت نشید هر دوتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم سالهای پیش چیکار میکردی و چه داروهایی میدادی؟از همونا استفاده کن

آخه استرس کرونای لعنتی نمیزارههههه نمیزاره تمرکز کنمممم شکمم درد گرفته بس که فشار اومده بهم 😭😭😭اصلا نمیدونم باید چی بهش بدم 

دختر من یک سال و خورده ایشه  دو ماه پیش تب کرد تا ۴۰ هم رفت هیچ رقمه پایین نمیومد در عرض یک س ...

😔😔😔😔😔خدایا 

بچه ها تب شایانم اونقدر بالانیست که براش شیاف بزارم خداراشکر ولی میترسم بالاتر بره الان هنینجوری میشه بزارم؟ف کنم باید بزارم برا بعد