2777
2789
عنوان

خانما قسمتون نمیدم...درحد توان کمک کنید دارم دیوونه میشم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 102 پست
زنگ بزنم اورژانس؟چجوری؟چه شماره ای؟

۱۲۵

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

قدم اول اینه که نزاری تبش بالا بره  تب بر بده  یا شیاف بزار  چیزیش نیست باور  ...

😭😭😭😭😭😭😭الهی دورش بگردمممم دارم میمیرم عزیزترین چیز تو زندگیم جلوم بیحال افتاده چیکار کنمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارچین هم خوبه پودرشو بریز تو آب جوش همبزن بده بخوره هم واسه عفونت خوبه هم واسه معده .

فقط بگم که اون بچه گرفتار ویروس شده ببرش دکتر هرچه زودتر

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
😭😭😭😭😭😭😭الهی دورش بگردمممم دارم میمیرم عزیزترین چیز تو زندگیم جلوم بیحال افتاده چیکار کنمممم

به جای گوشی الآن يه تب بر بهش بده يا شیاف بزن يا شربت بده...

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
ینی چی حتی المکان نمیخوام ببر دکتر  خانمم ی آژانس بگیر ... ببرش دکتر ...  شاید بچه ویروس ...

اونجا خیییلی آلودست بدترین بیماریا هست مردممون رعایت نمیکنن بدون ماسک هستن مامای من گفته بهمون که تا جای ممکن نریم چون خطر مریضی بدتر هست😭😭😭

بدون تجویز اشکال نداره؟

نه ضد تهوع هس و ضرری نداره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
اونجا خیییلی آلودست بدترین بیماریا هست مردممون رعایت نمیکنن بدون ماسک هستن مامای من گفته بهمون که تا ...

ینی تو شهر شما ی مطب دکتر نیس 😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
115

وای خاک عالم. اره درسته😞

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اروم باش کسی رو نداری ببرش دکتر ک خودت نری مطب برو خب بیمارستان نرو

تو این زندگی خیلی چیزارو باید تنهایی بگذرونم شوهرم خیلی رو مخم راه میره تت بخاد کارای اینجوری رو کنه وااااای😭😭😭😭همش بهم استرس میده

اونجا خیییلی آلودست بدترین بیماریا هست مردممون رعایت نمیکنن بدون ماسک هستن مامای من گفته بهمون که تا ...

الآن اگه تب بر نداری برو از داروخونه بخر يا به آژانس زنگ بزن ببین میتونه برات بخره پولشو بهش بدین

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  

وقتی گوارش سرد میشه،و خوب کار نکته تب به وجود میاد 

خیلی وقت ها تُل باعث میشه علائمی شبیه سرماخوردگی ایجاد بشه 

تل یعنی جیزی که توی لوزه ها گیر میکنه و به مرور زمان عفونت میکنه  و شبیه سرنا خوردگی، آبریزش و یا استفراغ و تب و ... به همراه داره 

احتمال داره از اون باشه 

فعلا تبش رو با پاشویه یا دارو پایین بیارید

خدا جون بابت اینکه همیشه پیشم هستی شکر😍😍😍😏