2777
2789
عنوان

تایپیک دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 59 پست
همین تایپیکی که تو پر بازدیداست طرف میگه هیچی نمبتونست منو بشکنه جز خیانت الان وسطش یکی فهمیده داره ...

آهان اونومیگی!!!گفتن یه جا گفته تک فرزندم یه جاگفته داداش کلاس سوم

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قبلا خیانتارو منم باور نمیکردم از دیشب بابام دو نمونه خیانتو بهم گفت یعنی از دیشب حالت تهوع دارم یکیشون ک رو سرش قسممیخوردن یعنی.اونیکیم ک هیچی اینقدر ازش تعریف میکردن واقعا تو شوکم بخدا به شوهرمم دارم بی اعتماد میشم دیگه

همین تایپیکی که تو پر بازدیداست طرف میگه هیچی نمبتونست منو بشکنه جز خیانت الان وسطش یکی فهمیده داره ...

اره اون تاپیک عین فیلماس با دوستش میحرفه😐

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید

زری ب کاهدون گلم اون طرف ک خاسته مثلا مچ گیری کنه رو سیاه شد بعضیا فقط میان نی نی سایت کاراگاه بازی درارن😏😏🤣🤣

حالا منم سعی میکنم تو ذهنم نگه دارم دعا کنم صلوات و قران میخونم براشون...دروغن واقعا؟...خاک تو سرشو ...

نه تورو خدا اصلا ذهنتو با این مسائل پر نکن حتی اگه یقین داشته باشی راسته که اثرات منفيش به زندگی خودت برمی گرده 

نه تورو خدا اصلا ذهنتو با این مسائل پر نکن حتی اگه یقین داشته باشی راسته که اثرات منفيش به زندگی خود ...

خدا نکنه واییییی

من کم بلا مصیبت ندارم

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
اره والله نگو چقد براش ناراحت شدم

من دلم ریش میشه با هر تاپیک خیانتی😭

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/