2777
2789
عنوان

تایپیک دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت دروغ نگفتم هم توی اون کاربریم قبلیم ک الکی ترکوندن و فقط خواستم درد و دل کنم  ن الان اما همه فکر میکنن دروع میگم چرا کاش مغز یه سیستم داشت ک  درجا حرف دروغ و راست و تشخیص میداد

بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه  نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی  میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔
والا قبلا خیانتارو منم باور نمیکردم از دیشب بابام دو نمونه خیانتو بهم گفت یعنی از دیشب حالت تهوع دار ...

بخدا مرد هیانت کار زیاد شده شوهر من که جتا و پیامشو دیدم ... به هر کی بگم باور نمی کنه ولی کثافت بهم خیانت کرده 

براشادی روح امواتم صلوات    
بخدا مرد هیانت کار زیاد شده شوهر من که جتا و پیامشو دیدم ... به هر کی بگم باور نمی کنه ولی کثافت بهم ...

اره والا خیلی زیاد شده اینایی ک میگم جفتشون بچه کوچیک دارن یکی یک سالو خورده ای اونیکی نوزاده.اونی ک نوزاد داره با دختر خاله زنش ک اون کثافت هرزه ام هم بچه داره هم شوهر رو هم ریخته حالا جفت زنایی ک بهشون خیانت شده با بچه تونه پدراشونن ولی میدونم ک اخر باز برمیگردن یر زندگیشون چون خانوادها اهل طلاق نیستن خیلی حالم گرفتست اصلا از دیشب تاحالا هیچی نمیتونم بخورم با اینکه فامیل نزدیکم نیستنا اما واقعا دلم میسوزه

اره والا خیلی زیاد شده اینایی ک میگم جفتشون بچه کوچیک دارن یکی یک سالو خورده ای اونیکی نوزاده.اونی ک ...

منم شوهرن اونقدر قسم خورد  از ناراحتی مریض شد منم دو ماه روزگارشو سیاه کردم که میرم و طلاق از بس بد دله همش دنبالن بود سر کارم می رفتم میومد سرک می کشید ببینه اونجام یا رفتم دنبا ل عشق و.. خلاصه بخاطر بچه ها بزرگن دخترم سال اخر دبیرستان مجبور شدم اشتی کنم ولی خیلی ترسوندمش . خدا اخر و عاقبت همه رو بخیر کنه مال مام همینطور 

براشادی روح امواتم صلوات