2777
2789
عنوان

خواهش میکنم دعا کنید پیدا شه بچش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 53 پست
الهی امین🙏🙏🙏🙏 خدا رحم کنه بهمون  چی سنگدل شدن ملتمون ک به یع بچه هم رحم ندارن

اره ولی خداکنه این قضیش جداازبقیه باشه وبسلامتی پیدابشه،انشالله

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیدا شد عزیزدلم ساعت ۲شب پیداش کردن بچه رو

خدارو شکر 😊😁

ممنون عزیزم خبر دادی😍

متوجه نشدی جریان چی بوده 

کودک ربایی بوده ؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خدارو شکر 😊😁 ممنون عزیزم خبر دادی😍 متوجه نشدی جریان چی بوده  کودک ربایی بوده ؟؟

هیچی نگفتن به ما فقط زنگ زدن گفتن دختر فلانی شکر خدا پیدا شده 

خودمم خیلی دوس دارم بدونم چطوری پیداش کردن

ولی نگفتن هنوز چیزی 

طفل معصومو از تو حیاط  مدرسع دزدیدنش 

همکلاسیه دختر داییم بوده

خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤

دیشب خدا رو شکر ساعت ۲ نیمه شب پیدا شده و سالمه😍😍😍😍

الهی شکر،هزارمرتبه هم شکر،خدابه مادرش رحم کرد ،اخه چرامواظب دختربچه هاشون نیستن،من ۵سالم بودرفتیم قم توجمکران گم شدم ،ی خانم وآقایی پیدام کردن تاتهران ودم خونمون پرسون پرسون آوردن وتحویل دادن یعنی همیشه دعاشون میکنم ،قشنگ یادمه مادرم صورتش خون خالی بودازبس چنگ زده بودوخودشو زده بود ولی خدایی اون دوره کجاوحالا کجا،تجربه بدیه

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
الهی شکر،هزارمرتبه هم شکر،خدابه مادرش رحم کرد ،اخه چرامواظب دختربچه هاشون نیستن،من ۵سالم بودرفتیم قم ...

واااای چه تجربه تلخی داره مادرت بنده خدا

خدا خیرشون بده چه محبتی کردن در حقت

از تو حیاط مدرسع بردنش بچه رو 

فقط خدا بهشون رحم کرده ایشالا که بلایی سر اون طفل معصوم در نیاورده باشن

خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤

خداروشکر کجا بود

هیچی نگفتن فقط گفتن ساعت ۲ونیم پیدا شده و خبری ندادن دیگه 

دعا کن بلایی سرش در نیاورده باشن 

۱۶ ساعت ظاهرا نبوده پیششون و از ساعت ۱۰ صب تا ۲ شب پیداش نبوده

خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤

واااای چه تجربه تلخی داره مادرت بنده خدا خدا خیرشون بده چه محبتی کردن در حقت از تو حیاط مدرسع بردن ...

عزیز باش کار بدی نکردن؟؟؟؟ سالم انشالله؟؟

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍