خود_اقای_نعمتیانم۷۰ مدیر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 353 عنوان خواهش میکنم دعا کنید پیدا شه بچش😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 53 پست دوست مامانم نوه شو ک یع دختر ۸ ساله اس رو دزدیدن دعا کنید بچش پیدا شه مادرش خیلیییی حالش خرابع تو رو خدا مواظب بچه هاتون باشین جدیدا خیلی بچه دزدی زیاد شده خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤 1399/06/24 | 01:17 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خود_اقای_نعمتیانم۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 353 عزیزم چطوری پیدا شده ؟؟؟ نمیدونم بخدا فدات شم فقط گفتن پیدا شدهخودمم چن باری زنگ زدم ولی جواب ندادن از اطرافیانم پرسیدم اونام در جریان نبودن اصلا خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤
خود_اقای_نعمتیانم۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 353 عزیز باش کار بدی نکردن؟؟؟؟ سالم انشالله؟؟ خدا کنه نکرده باشن ایشالا فقط گفتن سالمه خدا رو شکر خبری بشه میگم حتما خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3222 واااای چه تجربه تلخی داره مادرت بنده خدا خدا خیرشون بده چه محبتی کردن در حقت از تو حیاط مدرسع بردن ... انشالله که اتفاقی نیفتاده ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3222 موهای تنم سیخ شدن تقصیرخودم بود وبجزاون چندباردیگه هم سرسرتق بازی ولجبازیام گم شدم ولی اون فرق داشت، همیشه یادش میفتم، خیلی ترسیده بودم مامانم میگه اون بنده خداهاتازه عروس ودامادم بودن چقدخوراکی خریدن برام چقدباهام بازی کردن ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
قدشلال عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 تقصیرخودم بود وبجزاون چندباردیگه هم سرسرتق بازی ولجبازیام گم شدم ولی اون فرق داشت، همیشه یادش میفتم، ... خدا خیرشون بده خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35215 عزیزم این کاربری شما هستش ؟ دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
خود_اقای_نعمتیانم۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 353 عزیزم این کاربری شما هستش ؟ نه عزیزم کابری برادر اقای نعمتیان بود که ترکیده و الان اسم کاربریش نظام دوبرره هست خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35215 نه عزیزم کابری برادر اقای نعمتیان بود که ترکیده و الان اسم کاربریش نظام دوبرره هست مرسی عزیزم ♥️ دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
خود_اقای_نعمتیانم۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 353 مرسی عزیزم ♥️ فدات عزیزم❤ خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤