2777
2789
عنوان

خواهش میکنم دعا کنید پیدا شه بچش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 53 پست
عزیزم چطوری پیدا شده ؟؟؟

نمیدونم بخدا فدات شم فقط گفتن پیدا شده

خودمم چن باری زنگ زدم ولی جواب ندادن از اطرافیانم پرسیدم اونام در جریان نبودن اصلا

خیلی اوضاع خیلی خیته🫤🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای چه تجربه تلخی داره مادرت بنده خدا خدا خیرشون بده چه محبتی کردن در حقت از تو حیاط مدرسع بردن ...

انشالله که اتفاقی نیفتاده 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
موهای تنم سیخ شدن 

تقصیرخودم بود وبجزاون چندباردیگه هم سرسرتق بازی ولجبازیام گم شدم ولی اون فرق داشت، همیشه یادش میفتم، خیلی ترسیده بودم مامانم میگه اون بنده خداهاتازه عروس ودامادم بودن چقدخوراکی خریدن برام چقدباهام بازی کردن

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
نه عزیزم کابری برادر اقای نعمتیان بود که ترکیده و الان اسم کاربریش نظام دوبرره هست

مرسی عزیزم ♥️

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...