2777
2789
عنوان

☺یدقه بیاین

288 بازدید | 43 پست

چراهمش انرژی منفی و خیانت و...هست؟

همه مرداخیانت میکنن!

ینی اوضاع جامعه انقد خرابه ک همش بحث خیانته!

والا دیگه امیدی به ازدواج نداریم😐همش موضوع خیانته.

واقعا چرا!

جدی همه مردا خرابن !  

همه خیانت میکنن!  

پشت‌من‌جزسایه‌سیاه‌خودم‌هیچکس‌نبود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتابعضی تاپیکا روک میخونم میگم نکنه شوهرمنم اره؟دیشبم بش گفتم گفت توحواست ب خودت باشه من کی هرزرفتم باردومم باشه دیگه مغزم ردداده

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
دقیقا.من مجردم ولی انقدر بخدا این تاپیک ها رو خوندم خیلی از ازدواج و اعتماد به مردا میترسم همش میترس ...

دقیقا همون چیزی که دوستمون بالا گفت ساخته ذهن آدمای مریض و بیکار ؛ من گزارش میزنم برای اینجور تایپیکا شماهم بزنید 👍👍👍👏👏

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
نه بابا تایپیک های اینجا رو جدی نگیر بیشترش تخیلات خانمهای بیکاره واسه پربازدید شدن 

نمیدونم چراکاری نمیکنن همین تخیلات اینا باعث میشه ذهن یسریا مسموم بشه نسبت ب زندگی وشوهربدبین شن

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
بعضی وقتابعضی تاپیکا روک میخونم میگم نکنه شوهرمنم اره؟دیشبم بش گفتم گفت توحواست ب خودت باشه من کی هر ...

والا اگ خودشون بخوان راه درست برن ماازترسمون انقد میگیم ک منحرف شن    

پشت‌من‌جزسایه‌سیاه‌خودم‌هیچکس‌نبود!
نمیدونم چراکاری نمیکنن همین تخیلات اینا باعث میشه ذهن یسریا مسموم بشه نسبت ب زندگی وشوهربدبین شن

من که خداروشکر تا حالا تو دوروبریام و خودم و خانوادم و آشناها همچین چیزهایی ندیدم