2777
2789
عنوان

☺یدقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم‌نکنه عمدا این تاپیکا رو میزنن تا جوونا ازدواج نکنن و نسل ا ی رانیا منقرض بشه اخه اینجوریم که دو ...

این الان قانون جذب 

هفته پیش یکجا امضا تو خوندم اونجا نتونستم بنویسم آدرس کانال استادت رو .ثبت نامم نبودم.امروز یه آن ذهنم یادت افتاد پیش خودم گفتم من پیداش میکنم الان تو این تاپیک پیدات کردم

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
کمک می کنید...دنبال یه متن هر چی میگردم پیدا نمیکنم ...که واسه بچه بود ...نوشته بود یه روز بزرگ میشی ...

توگوگل اینوبنویسی میادا

پشت‌من‌جزسایه‌سیاه‌خودم‌هیچکس‌نبود!

دوست عزیز باین وضع اقتصادی مردا فقط دارن کار میکنن پول دربیارن  دیگه فکرشون جای دیگه نمیتونه بره

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
این الان قانون جذب  هفته پیش یکجا امضا تو خوندم اونجا نتونستم بنویسم آدرس کانال استادت رو .ثبت ...

خدا رو شکر پیدا کردین ولی خیلی متوسل به قانون جذب نباشین من همیشه کارامو با صلواتیک دونه ای راه میندازم

خدا رو شکر پیدا کردین ولی خیلی متوسل به قانون جذب نباشین من همیشه کارامو با صلواتیک دونه ای راه میند ...

صلواتی چیه؟

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
صلوات یک دونه ای منظورم یک دانه صلوات  یکی میفرستم کارام راه میافته از قانون جذبم بهتر عمل میک ...

آفرین امتحان میکنم😘