2777
2789
عنوان

دوستان صاحب الزمانی

78 بازدید | 7 پست

سلام دوستای عزیزمم! این دومین تایپیکم با این عنوانه ! بیایید یکم ریاکنیم و کارای خوبمونو جار بزنیم و نی نی سایت رو صاحب الزمانی کنیم  تا همه از هم خوبی کردن رو یاد بگیریم ؛ دوستای گلم امروز کدومتون و چه کاری رو به نیت آرامش قلب صاحب الزمان انجام دادید 😍😍😍😍 زود بگید ببینم تا منم یاد بگیرم ؛ اجرتون با خود صاحب العصر و زمان (عج) 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی ریا نمیشه؟

من هروقت صدقه میدم اولش ب نیت سلامتی و ظهور امام زمان و بعدش ب نیت حاجت خودم

وقتایی ک دلم میگیره ب امام زمان سلام میکنم و باهاش حرف میزنم

وقتاییم ک کارام گیره نذر صلوات برا سلامتی و ظهور امام زمانم میکنم

حالا ک دارم میگم میبینم همش برا آروم شدن دل خودم ازشون کمک میخوام نه آرامش دل صاحب الزمان🙄

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
میشه اول خودت بگی من که تصمیم گرفتم صبری که تو این زندگی میکنم به نیت ایشون باشه یعنی قبوله؟

ای جانم شک نکن همینطوره😍 من با مامانم دعوام شد مقصرم مامانم بود ولی بخاطر ارامش قلب صاحب الزمان رفتم یه شاخه گل گرفتم و بهش دادم و عذر خواهی کردم 😍 خوش به سعادتت عزیز جان 😍

ینی ریا نمیشه؟ من هروقت صدقه میدم اولش ب نیت سلامتی و ظهور امام زمان و بعدش ب نیت حاجت خودم وقتایی ...

عزیز دلم چقد کارای قشنگی میکنی 😍 ریا چیه اخه 😍 بگو تا ماهم یاد بگیریمم 😍 منم فردا پولامو جور کنم هر روز صدقه بدم برای آرامش قلب آقا جان ؛ آرامش ایشون یعنی آرامش کل دنیا 😍

خدا منو ببخشه😔😔😔😔

عززززیزم حتما همینطوره 😍 مگه میشه عشق امام زمان رو داشته باشی و خدا نبخشت 😍 ان شاءالله خدا امام زمانمون رو زودتر بهمون ببخشه 😍