شما چه رسم هایی درعروسی داشتین میدونم این رسم خیلی قدیمیه امروز خواهرشوهرم میگفت بعد صفر که قراره من وبرادرش عقدکنیم یکروز قبل همه خانم های فامیل جمع میشن خونه عروس سوت ودست وفلان بعد عروسو میارن وسط صورتشو بندمیندازن دورشم فامیل نشسته اند شعر میخونن بعد عروس میفرسن حموم بعد مادرداماد میره عروس را حموم میکنه فرداش عقده هفته بعدش حنابندون وعروسیه رسم ندارن دختر بعد عقد بمونه خانه پدرش خواهر شوهرم آرایشگره ولی میگفت داخل این مراسم عمشون بند میندازه برای خودش هم این رسم اجرا شده من به نامزدم گفتم دوست ندارم این رسمو گفت مجبوره یه عمه داره که اگه این رسمو انجام ندن انگار مثلا قتل کردن تازه بعدش شب عروسی هم برادر داماد یه حبه قند میزاره در یک شال میبنده به کمر عروس خیلی شاکیم چیکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!