2777
2789
عنوان

از دست منفی بافها چکار کنم؟؟؟؟؟

39 بازدید | 4 پست

سلام به همه

اطرافم پر از آدمای منفی بافه!!هرکاری میخوام بکنم اوووونقدر از اتفاقات بدی که بخاطر اون کار ممکنه برام بیافته میگن و اوووووونقدر خوبیاشو کمرنگ جلوه میدن که یا کلا بیخیالش میشم یا با دل چرک میرم سراغش که همین خودش باعث میشه نیمه کاره ولش کنم(البته حین کار هم مدام از نشدنشو بی فایده بودنشو بد بودنش میگن)!دلم میخواد حداقل یکسال ازشون فاصله بگیرم تا تاثیرای بدی که روی ذهنم گذاشتن از بین بره چون منم دارم کم کم منفی بافو بدبین میشم!خیلی هم بده اینجوری بودن خدایی،آرامش نداره آدم😔ولی حتی نمیذارن یک هفته ازشون دور بمونم،هوووفففف

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

برادرم درمورد من همين نظرو داره جالبه يه بار كه خواست يه كاري انجام بده اصلا درموردش باش حرف نزدم و گفتم فوقش يه ضرر مالي ميكنه و ديگه آدم ميشه دقيقا همينطور شد نزديك ١٠٠ميليون ضرر كرد بعد يه سال يه كار بزرگتر ميخواد بكنه آدم نميشه دق كردم باش

برادرم درمورد من همين نظرو داره جالبه يه بار كه خواست يه كاري انجام بده اصلا درموردش باش حرف نزدم و ...

درس خوندن بده به نظر شما؟واسه درس خوندن هم آیه یأس میخونن!فقط هم نسبت به من اینجوری نیستن!توی فامیل هرکی میخواد یه کاری کنه حالا میخواد پول درآوردن باشه میخواد ادامه تحصیل باشه میخواد ازدواج باشه میخواد مهاجرت باشه هرررررچی باشه آیه یأس میخونن!همشونم توی زندگیاشون درجا زدن!ای کاش لااقل موفق بودن میگفتم یچیزی میدونن که میگن!ضمنا هرکی مسئول زندگی خودشه! اجازه بدیم آدما خودشون واسه راهنمایی بیان سراغمون!اگر کاری هم خلاف شرع نبود توی دلشونو خالی نکنیم بجاش انگیزه بدیم بهشون!شکست توی زندگی همه هست ولی دلیل نمیشه دست از تلاش بردارن!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس خوندن بده به نظر شما؟واسه درس خوندن هم آیه یأس میخونن!فقط هم نسبت به من اینجوری نیستن!توی فامیل ...

دقيقا ولي برادر من همه چي داره ولي هميشه ناراضيه دركنار كار خودش يه كار ديگه زد كه من مطمعن بودم كار اشتباهيه الانم ميخواد مهاجرت كنه درصورتي كه هم خونه هم ماشين هم مغازه داره و اگه درست بره سر كار بيشتر از اينا هم بدست مياره ولي الان وير مهاجرتش گرفته