شوهر عمم به عمم خیانت کرد حدودا یکسال با اون زنه که از قضا شوهرم داره هستن عمم همون اول متوجه شد فقط نمیتوانست ثابت کنه و هرچقدم به شوهرش میگفت اون انقد پروو بود که میزد زیرش آخرم یه روز تعقیبش کرد دید رفت خونه همون زن و عمم سریع برگشت خونه و شوهرشم وقتی اومد حسابی باهم دعوا کردن انقد که این بشر بی چشم و رو پررو تشریف داره بازم زد زیر همه چی و عمم گفت خودم دیدم رفتی به فلان آدرس و مشخصات که اونم زد زیر گریه و عمم از خونه اومد بیرون چند ساعتی نرفت که بچه هاش کوچیکن با گریه زنگ زدن گفتن برگرد شوهرشم التماس که برگرد وگرنه منم خودکشی میکنم و خلاصه به خاطر بچه هاش برگشت ۴تا بچه داره اصلا فکرشو نمیکرد شوهرش همچین آدمی باشه چون فامیلم هستن.
حالا جای خوابشو عوض کرده تو خونه اصلا به شوهره محل نمیدع و گفته من دیگه با تو کاری ندارم فقط به خاطر بچه هام بوده که برگشتم تو دیگه برای من مُردی.
ولی من میگم ازش مدرک جمع کنه بابت خیانتش و پیگیر باشه که هنوزم میره سمت کثافت یان که ازین بدتر اگه شد چیزی دستش باشه. حالا شما بگیرد چجوری گوشیشو شنود کنه برنامه یا کدی شما بلدید؟؟
عمم اصلا الان نمیتونه طلاق بگیره هیچ پشتوانه ای نداره پدرمم دستش خالیه نمیتونه بچهاشو نگه داره. بچهاشم نمیتونه بده دست اون عوضی چون بهش اعتمادی نداره
فقط شنود ازش داشته باشه که اگه کار به طلاق یا آبروریزی کشید چیزی دست این بنده خدا باشه