2777
2789

شوهر عمم به عمم خیانت کرد حدودا یکسال با اون زنه که از قضا شوهرم داره هستن عمم همون اول متوجه شد فقط نمی‌توانست ثابت کنه و هرچقدم به شوهرش می‌گفت اون انقد پروو بود که میزد زیرش آخرم یه روز تعقیبش کرد دید رفت خونه همون زن و عمم سریع برگشت خونه و شوهرشم وقتی اومد حسابی باهم دعوا کردن انقد که این بشر بی چشم و رو پررو تشریف داره بازم زد زیر همه چی و عمم گفت خودم دیدم رفتی به فلان آدرس و مشخصات که اونم زد زیر گریه و عمم از خونه اومد بیرون چند ساعتی نرفت که بچه هاش کوچیکن با گریه زنگ زدن گفتن برگرد شوهرشم التماس که برگرد وگرنه منم خودکشی میکنم و خلاصه به خاطر بچه هاش برگشت ۴تا بچه داره اصلا فکرشو نمی‌کرد شوهرش همچین آدمی باشه چون فامیلم هستن.

حالا جای خوابشو عوض کرده تو خونه اصلا به شوهره محل نمیدع و گفته من دیگه با تو کاری ندارم فقط به خاطر بچه هام بوده که برگشتم تو دیگه برای من مُردی.

ولی من میگم ازش مدرک جمع کنه بابت خیانتش و پیگیر باشه که هنوزم می‌ره سمت کثافت یان که ازین بدتر اگه شد چیزی دستش باشه. حالا شما بگیرد چجوری گوشیشو شنود کنه برنامه یا کدی شما بلدید؟؟

عمم اصلا الان نمیتونه طلاق بگیره هیچ پشتوانه ای نداره پدرمم دستش خالیه نمیتونه بچهاشو نگه داره. بچهاشم نمیتونه بده دست اون عوضی چون بهش اعتمادی نداره

فقط شنود ازش داشته باشه که اگه کار به طلاق یا آبروریزی کشید چیزی دست این بنده خدا باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی 4تا بچه کوچیک داره طلاق عملا نمیشهمگه اینکه خونه یا پشتوانه مالی داشت که ندارهمجبوره بمونه و ب ...

آره واقعا نمیشه بچه هاشو ول کنه. همین کارو کردم ارتباطشو قطع کرده به قول خودش مثل همخونه ان

وقتی 4تا بچه کوچیک داره طلاق عملا نمیشهمگه اینکه خونه یا پشتوانه مالی داشت که ندارهمجبوره بمونه و ب ...

اینقدر سخته طلاق عاطفی

من یه مدت اینطور بودم با شوهرم،اون زیر بار این چیزا نمیره منم مجبور شدم زندگی رو از نو شروع کنم باهاش ولی من نمیدونم واقعا خیانت به معنای واقعی انجام داده یا نه یا همچنان ادامه میده .فقط میدونم زندگی بدون عشق خیلی سخته

طلاق چی با ۴ تا بچه؟به زبون آسونه ولی در عمل شدنی نیست

غیر ممکنه ولی عمم چی؟؟ جوونه و خوشگل تو فامیل همه حسرتشو میخورن  ولی گیر یه آدم کثیف افتاده که تازه داره خودشو نشون میده

این کارم باید وقتی انجام بده که دیگه آخر خط رسیده باشه

برای بچه هاش خوب نیست اگر پدرشون مشکل اخلاقی یا سابقه داشته باشه نمی تونن در آینده شغلی دولتی داشته باشن،بخاطز بچه هاش بهتره شکایت نکنه

بنظرم‌وقتی نمیتونس جدا بشه اصلا نباید ب روش میاورد

وقتی ب روی مرد میاری وقیح تر میشه

قبلا اگه یه درصد از ترس کاری نمیکرد الان ب راحتی جلو چشم زنش میکنه و بیشتر غرور زن خرد میشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
حتما سختهولی وقتی راه طلاق نداری چیمن شاید کینه ای هستم نمیتونم ببخشم

خیانت هیچوقت از یاد آدم نمیره به نظر من

الان تو جامعه انقد زیاد شده که من فکر نمی‌کردم بخوام واسه عزیزمو ببینم عمم مثل خواهره واسم الان اون ناراحته منم توی زندگی خودم حال خوشی ندارم