killera مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 987 عنوان کنکوریاااااااا❓️❓️❓️❓️ 62 بازدید | 10 پست من تصمیم گرفتم تا اذر تمام دوازدهمم تموم کنم بعد تا بهمن یه دور با پایه جمع کنم اسفند اینا هم ازمون جامع رو شروع کنمنظرتون چیه اگه بتونم عملیش کنم برنامه خوبیه یا نع؟اگه پیشنهادی هم دارین بگین ممنون دیروز | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخوبی عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3193 یعنی تا اسفند دیگه دوازدهم نخونی؟ مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
رویا_اما_پنهان عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 98 همه موسسه ها تا اسفند کل کتابارو میبندن تو چطور میخوای انقد زود تمومش کنی
killera مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 987 یعنی تا اسفند دیگه دوازدهم نخونی؟ چرا دیگه تا اذر ۱۲ تموم کنم بعد سه پایه
killera مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 987 همه موسسه ها تا اسفند کل کتابارو میبندن تو چطور میخوای انقد زود تمومش کنی من پایه نمیخونم تا اذر و مدرسه هم نمیرم کلا
دخترخوبی عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3193 چرا دیگه تا اذر ۱۲ تموم کنم بعد سه پایه اگه بتونی انجام بدی،عالیه عالی مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
رویا_اما_پنهان عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 98 من پایه نمیخونم تا اذر و مدرسه هم نمیرم کلا شبمی کل سوالاتش ترکیبیی هست یدونه تستم نمیتونی بزنی و زیست هم همینطور اگه پایه نخونی پس فقط ریاضی میتونی جواب بدی و کمی فیزیک
killera مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 987 شبمی کل سوالاتش ترکیبیی هست یدونه تستم نمیتونی بزنی و زیست هم همینطور اگه پایه نخونی پس فقط ریاضی می ... من رشتم ریاضیه و پایم در اون حد اوکیه صد صد نیست ولی در حدی هست که دوازدهم و بفهمم
رویا_اما_پنهان عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 98 من رشتم ریاضیه و پایم در اون حد اوکیه صد صد نیست ولی در حدی هست که دوازدهم و بفهمم اگه پزشکی میخوای حتما حتما پایه رو قوی کن اگه پیراشکی میخوای خب مشکلی نیست
killera مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 987 اگه پزشکی میخوای حتما حتما پایه رو قوی کن اگه پیراشکی میخوای خب مشکلی نیست رشتم ریاضیه تجربی نیستم پایم هم خوبه از دهم تست میزدم من