2777
2789
عنوان

ضامن پولی میاین لطفا

170 بازدید | 16 پست

بچه ها احتیاج دارم به کمکتون میخایم وام ازدواج بگیریم  ۹ماهه داریم میدوییم نتونستیم به اندازه مبلغ وام سفته میدیم ۶ملیونم پول میدیم کسیو سراغ دارین یا خودتون میتونید ضامن ما بشید خواهش میکنم کمکمون کنید احتیاج داریم بدون وام ازدواج نمیتونیم بریم سرخونه زندگیمون اگه شماره ضامن دارین میتونید بهم بدین 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا؟؟

تهرانیم وام ازدواجمونو میخایم بگیریم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
تو دیوار هست ضامن

نیست ببین خودت همه اگهیای ضامنو برداشتن بخدا قسم خسته شدم اینقدر گشتم

تهرانیم وام ازدواجمونو میخایم بگیریم

من اصفهانم وگرنه میومدم برات چون خودمم این زجرو کشیدم چندماه پیش

از ما سه تا ضامن میخواستن و با در به دری دو تا ضامن دیگه جور کردیم چند روز کارم گریه بود

کسی رو که میشناسم بدقولی میکنه تا ته قسط رو ما باید بدیم اونوقت ضامن کسی بشیم فقط از طریق سایت میشن ...

بخدا قسم قسطامونو میدیم ادرس خونه هرچی بخاین میدیم سفته ام میدیم خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید 

نیست ببین خودت همه اگهیای ضامنو برداشتن بخدا قسم خسته شدم اینقدر گشتم

نمیدونم عزیزم الان دیگه آشنا و فامیل هم واسه همدیگه ضمانت نمیکنن

کاش با رییس بانک صحبت کنید و بتونید ضامن با جواز کسب هم شده ببرید

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
من اصفهانم وگرنه میومدم برات چون خودمم این زجرو کشیدم چندماه پیش از ما سه تا ضامن میخواستن و با در ...

خدایا جیکار کنیم ما چیکار کنیم کاش تهران بودی 

توی دیوار که پر از ضامن نوشتن 

نیستش بزن ببین خیلی گشتم هیچی نیست همه اگهی های ضامنو برداشتن از دیوار و شیپور

نمیدونم عزیزم الان دیگه آشنا و فامیل هم واسه همدیگه ضمانت نمیکنن کاش با رییس بانک صحبت کنید و بتونی ...

جواز کسب بردیم قبول نکردن

بخدا قسم قسطامونو میدیم ادرس خونه هرچی بخاین میدیم سفته ام میدیم خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید&nb ...

قربونت برم 

منظورمو متوجه نشدی

از آشنا و فامیل پیدا کن عزیزم

دوستتون دارم 💕

قربونت برم  منظورمو متوجه نشدی از آشنا و فامیل پیدا کن عزیزم

گشتیم هیچکسی نیست تروخدا برامون دعا کن دیگه خسته شدم