بچه ها بنظرتون سکه میره بالا تا چقدر میشه کسی اطلاع دقیق داره میشه اگر آشنای دارید بپرسید یا اطلاعی دارین بگید ممنون میشم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
طلا فروش امروز میگفت همینطور پیش بره سکه ب 20میلیون هم می رسه از بابتی اونا هم فقط حدس میزنن
حتما میره بالا چون تحریم های سخت تری در پیش داریم قیمت طلا زمین اقلام ضروری خوردوخوراک میره بالا بورس میشه ضرر😒 بالا بالا بالا تر تا وقتی پاره پاره پاره تر
حتما میره بالا چون تحریم های سخت تری در پیش داریم قیمت طلا زمین اقلام ضروری خوردوخوراک میره بالا بور ...
خخخخ