2777
2789
عنوان

کوکو سیب زمینی

67 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

کوکو سیب زمینی داشتم درست میکردم

خراب میشه کامل وا میره

😭😭😭😭

زیاد هم هست مایش

کسی راه حلی داره ک مثلا چیزی اضافه کنم

درست بشه نریزم دور؟؟؟؟؟ 

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا سیب زمینی زدی چند تا تخم مرغ؟ سیب زمینیت پخته بود یا خام؟

سه تا سیب زمینی بزرگ

چهارتا تخم مرغ

یه پیاز متوسط رنده کردم ابشو گرفتم

سیب زمینی ها نسبتا خیلی بزرگ بود و آب پز و با گوشت کوب، کوبیدم

هیچ وقت اینجوری نمیشد

از همون اول قشنگ وا رفت😞🙄👻😭😭😭

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
سه تا سیب زمینی بزرگ چهارتا تخم مرغ یه پیاز متوسط رنده کردم ابشو گرفتم سیب زمینی ها نسبتا خیلی بز ...

دیر جواب دادی نبودم عزیزم. تخم مرغات زیاد بود گلم.

کوکو با سیب زمینی پخته نباید زیاد تخم مرغ بزنی. وا میره. برای ۳ تا سیب زمینی پخته باید دو تا تخم مرغ بزنی. چون زیاد بزنی موادش شل میشه وا میره. 

کوکوسیب زمینی خام تخم مرغش بیشتر باشه عیب نداره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
دیر جواب دادی نبودم عزیزم. تخم مرغات زیاد بود گلم. کوکو با سیب زمینی پخته نباید زیاد تخم مرغ بزنی. ...

دستت درد نکنه عزیزم🙏👌💚

آره آردم زدم درست نشد دیگه ریختم دور 🙄😌🙈

دستت درد نکنه عزیزم🙏👌💚 آره آردم زدم درست نشد دیگه ریختم دور 🙄😌🙈

اره دیگه. هیچی جواب نمیداد بهش. تخم مرغات خیلی زیاد بود. دفعه دیگه کوکو با سیب زمینی پخته رو یه دونه یه دونه تخم مرغ بزن بهش. خوب ورز بده. اگه دیدی هنوز سفته یکی دیگه بزن. یهو ۳،۴ تا با هم نریز که شل شه و نتونی کاریش کنی.😘😘😘

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush