2777
2789

منظورم همون ماهی که عکسو دادین وبعدش موعدتون پریود شدینه..

میگن درد پریودیش وحشتناکه درسته یا فرقی نداره با بقیه ماه ها؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم فرقی نداره، تازه ممکنه تمیز بشی، زود حامله بشی، به موعود بعدی نرسی، مثل خودم 

ای جانم🤩🥰 خدا حفظ کنه نی نیتو

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه عزیزم فرقی نداره، تازه ممکنه تمیز بشی، زود حامله بشی، به موعود بعدی نرسی، مثل خودم 

ای جان..

برا منم دعا کن...

من لوله هام مشکل نداش الان دوروزی به پری مونده و تخمدانام تیر میکشن گفتم شاید از اونه...

من تنبلی خفیف تخمدان دارم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
من همون ماهی که عکس رنگی رفتم باردار شدم

خدا حفظش کنه برات عزیزم..

منم دعا کن من لوله هام باز بود  تنبلی خفیف دارم😔

مرسی عزیزم 🌷 ان شالله روزی شما

شما انسداد داشتی که باردار شدی؟

ای جان.. برا منم دعا کن... من لوله هام مشکل نداش الان دوروزی به پری مونده و تخمدانام تیر میکشن گفت ...

ان شالله که میشی عزیزم، چون عکس رنگی ی نوع درمان برای بارداری 

تیرکشیدن هم طبیعیه، مال عکس نیست، زیادی تمیز شدی، منتظر مادر شدن باش

من یکم دردم بیشتر شد .فقط همین

پس ممکنه از اون باشه تیر کشیدن تخمدان هام؟؟

ان شالله که میشی عزیزم، چون عکس رنگی ی نوع درمان برای بارداری  تیرکشیدن هم طبیعیه، مال عکس نیس ...

ان شاا.. خدا از زبونت بشنوه نمیدونی چقدر دلم بچه میخاد😔

بله انسداد سمت چپ با عکس برطرف شد ولی سمت راست چسبندگی داشت که موقع زایمان عملش کردم

اها پس همونه باردار شدی خدا حفظش کنه برات ان شاا..🙏