2777
2789
ناراحت میشدم دعوا راه مینداختم😔

خب عزیز من درکش کن پس 

الکی زندگیتو خراب نکن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز نیس آقای علی راهواره بود یکی اینجا بهم معرفی کرد 

خوب مشاور بوده دیگه

الان شوهرت چیزی گفته؟

بعدم همه چیز ب شوهرتون بگید

بگو میخدام ب مشاور زنگ بزنم شمارش از فلان جا کلی میخوام تنها باشم حرف بزنم

اینجوری  ک خیلی بهتره

من یبار واسه برادر شوهرم ک واحد رو به روییمونه و مجرد  غذا بردم شوهرم ناراحت شد ولی بروم نیاورد گفت بدون هماهنگی من کاری نکن

❥🙏🏻یه صلوات واسه من و زندگیم میفرستید🙏🏻

عجب این چه مدلیشه،زنگ میزنی مشاور که مشکلتون حل بشه یه مشکل دیگه درست میکنی آخه مشاور میارن تو خونه بدون هماهنگی با همسرت؟؟؟؟؟ 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐