2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با عشق باشه خیلی خوبه.

رفیق سلام هزینه اسلیوت چقدر شد؟ 

خطرناک نیست؟ عوارض خاصی نداره؟ 

مراقبت هاش چطوریه؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
ما که ازادی به اون صورت که همه میگن ندیدیم ٢٥ سالمه انگار دختر ١٤ سالم با این رفتاراشون

منم تقریبا تو همین سن کم کم آزادیمو بدست اوردم البته در حد معقول....کار دست خودم نمیدادم..گندی هم اگر میزدم جمع شدنی بود....

اگه با عشق باشه خیلی خوبه.

برگشت نداره؟ بارداری خطرناک نیست؟ درد خاصی نداره؟ 

ببخشید سوالام زیاد بودن اما برام خیلی مهمه

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
رفیق سلام هزینه اسلیوت چقدر شد؟  خطرناک نیست؟ عوارض خاصی نداره؟  مراقبت هاش چطوریه؟  ...

سلام.با تامین اجتماعی سه تومن بیمارستان دادم و چهار و نیم وسیله گرفتم.خداروشکر برای من عوارضی نداشته چون کار دکترم خوب بود و بعدش خیلی رعایت کردم.مراقبت خالصی بعدش نداره.در حد دو سه روز مراعات تو کار کردن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
برگشت نداره؟ بارداری خطرناک نیست؟ درد خاصی نداره؟  ببخشید سوالام زیاد بودن اما برام خیلی مهمه

عمل نصف راهه و نصف بقیش مراعات بعدش که پرخوری نکنی.بعد از تثبیت وزن و شرایط نرمال بدن از نظر آهن و ویتامین بارداری بلامانع هست.هیچ دردی نداشتم خداروشکر

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲