2777
2789

ازدواج فقط در یک صورت خوبه ؛ اینکه هردو طرف وااااقعا عاشششق هم باشن و از نظر فرهنگ و منطق ، مثل هم باشن . و نظر هرکسی به غیر از همسر ، براشون اهمیت نداشته باشه !

که ۸۰ درصد موارد ، متاسفانه اینطوری نیست و افراد وقتی میرن زیر یک سقف ، تازه کوله باری از فکر و خیال روی سرشون آوار میشه ! و نه تنها خوبی‌ای نداره ، بلکه جسم و روحت پیر میشه 

تازه وارد نیستم 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.با تامین اجتماعی سه تومن بیمارستان دادم و چهار و نیم وسیله گرفتم.خداروشکر برای من عوارضی نداشته ...

رفیق کدوم بیمارستان رفتی ؟ 

من الان قمم بخوام اینکارو کنم باید توی چ بیمارستان هایی برم و ...

قدم ۱۶۰وزنم ۹۰ میتونم اسلیو کنم؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
تو کدوم سن ?٢٥ سال? لعنت به کرونا  این چندسال دانشگاه بودم  برا خودم بودم دیگه  اهل ...

آره ۲۵ سال..تقریبا اونموقع رفتم سرکار..منم خیلی اجازه ها نداشتم ولی یکم میپیچوندم😂😂😂 الان ۳۰ سالمه دیگه سر عقل اومدم...همسر رو هم ک بهیچ وجه نمیشه پیچوند

عمل نصف راهه و نصف بقیش مراعات بعدش که پرخوری نکنی.بعد از تثبیت وزن و شرایط نرمال بدن از نظر آهن و و ...

شرایط نرمال و تثبیت وزن چطوری ایجاد میشه؟ 

میشه تا یکسال اینده همه این کارهارو کرد؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
رفیق کدوم بیمارستان رفتی ؟  من الان قمم بخوام اینکارو کنم باید توی چ بیمارستان هایی برم و ... ...

بیمارستان بوعلی.نصف مریضای تو گروهمون که عمل کردن از قم اومدن.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
رفیق کدوم بیمارستان رفتی ؟  من الان قمم بخوام اینکارو کنم باید توی چ بیمارستان هایی برم و ... ...

بیمه بهت تعلق نمیگیره.توده بدنی بالای چهل باید باشه برای بیمه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بیمارستان بوعلی.نصف مریضای تو گروهمون که عمل کردن از قم اومدن.

جدی؟ ممنونم عزیزم

من باید بیام بیمارستان بوعلی پیش چ دکتری؟ و درخواست بدم؟ 

بیمه بهت تعلق نمیگیره.توده بدنی بالای چهل باید باشه برای بیمه

ای بابا😭

شرایط نرمال و تثبیت وزن چطوری ایجاد میشه؟  میشه تا یکسال اینده همه این کارهارو کرد؟

وقتی کاهش وزن پیدا کردی رژیم تثبیت میگیری و با آزمایش خون بررسی میشی برای آمادگی بارداری.خیلی از دکتر ها میگن 18ماه ولی دکتر من گفته زیر نظرش بعد از شش ماه میتونم چون من فقط 18تا دیگه باید کم کنم

با عشق....سه ماه آشناییمون بود بعدش اومد خواستگاری ..مرسی عزیزم ..انشاالله شماهم نیمه گمشدت پیدا بشه

😍الهی...من نیمه گمشدم پیدا کردم 2 ساله فامیلیم خانواده هام تا حدودی در جریانن ولی دیگه با چیزایی ک بینمون بوده دیگه مثل قبل امیدوار نیستم بتونم باهاش برم زیر ی سقف احتمالا تا ابد تنهام😁😀

وقتی کاهش وزن پیدا کردی رژیم تثبیت میگیری و با آزمایش خون بررسی میشی برای آمادگی بارداری.خیلی از دکت ...

ممنونم عزیزدلم