2777
2789
جدی؟ ممنونم عزیزم من باید بیام بیمارستان بوعلی پیش چ دکتری؟ و درخواست بدم؟ 

بله.بیمارستان بوعلی پیش دکتر زمان زاده متخصص غدد یه دفترچه میده ده تا دکتر مثل قلب و گوارش و غدد و ... تایید کنن دکتر محمدی پور متخصص جراحی و لاپراسکوپی نوبت عمل میده.من دو هفته ای کارامو انجام دادم و عمل کردم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بوده بینتون

نمیدونم مشکل خاصی نداریم دعوا و بحث داشتیم ولی ب ی روز نکشیده حل میشد بینمون 

من چیز زیادیم ازش نمیخوام فقط از رابطه پنهونی خسته شدم راستش میخواستم جدی پا پیش بذاره ولی هر بار مطرح میشه بینمون کلا بحث میکشه ب ی جای دیگه نمیدونم من ک نمیخوام بیاد الان عقد و عروسی کنیم فقط میخوام رابطمون جدی تررر بشه ک فک کنم کلا آرزو به دل میمیرم😁😁

[QUOTE=155029531]نمیدونم مشکل خاصی نداریم دعوا و بحث داشتیم ولی ب ی روز نکشیده حل میشد بینمون   ...

من 19 دارم تموم میکنم اونم 26 سالش میشه امسال

مهندس تو ی شرکت کارمنده 

صد بارم بهش گفتم نمیخوام الان عقد کنیم اگر شرایطش نداری میگه میترسم با این وضعیت گرونی اینا 

من فقط میخواستم رابطمون محکمتر بشه 

گناه میکنم آیا؟

من 19 دارم تموم میکنم اونم 26 سالش میشه امسال مهندس تو ی شرکت کارمنده  صد بارم بهش گفتم نمیخو ...

حق ک با شماس...بگو مگه قراره یکی دوسال دیگه ارزونی بشه...اینجور پسرا بی عرضن...قبلا ی خواستگار داشتم همینجوری هرچقدم بهش گفتم بابا فقط ب خانوادت بگو بیین اصلا منو قبول میکنن گفت ن باسد بامن بمون دو سه سال من وضعم خوب بشه بعد بهشون میگم ..اونموقع زورمو میزنم ک قبولت کنن..اخه من یبار عقد کرده بود بهم خورده بود گفت بابام شاید مخالف باشه...

منم گفتم برو سه سال دیگه بیا خواستگاری😂😂

حق ک با شماس...بگو مگه قراره یکی دوسال دیگه ارزونی بشه...اینجور پسرا بی عرضن...قبلا ی خواستگار داشتم ...

خوب گفتی مشکل اینجاش خانوادش در جریانن فامیلیم باباش با بابام پسرعمو هستن با مامانش تلفنی حرف زدم حتی با خواهراشم 

از خانواده منم خواهر و شوهر خواهرم در جریانن

نمیدونم چیکار کنم اگر اشتباه میکنم بگو😟😞

2 سال باهمیم و با همه چی هم کنار اومدیم و پیش هم موندیم اما من خسته شدم از رابطه پنهونی😖

چیکار کنم

بله.بیمارستان بوعلی پیش دکتر زمان زاده متخصص غدد یه دفترچه میده ده تا دکتر مثل قلب و گوارش و غدد و . ...

ممنونم گلی جون من اگر با شاخص ۳۵ بیام عملم نمیکنن؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
ممنونم گلی جون من اگر با شاخص ۳۵ بیام عملم نمیکنن؟ 

قربونت.چرا بالای 35میشه عمل کرد ازاد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲