2777
2789

خانمها لطفاً کمکم کنید من همیشه از شوهرم چه با زبان نرم و چه با حالت قهر می‌خوام که برای من و پسرم خرج کنه و بذاره من ماشین داشته باشم و یا خونه رو تعمیر کنه ،چون وضع مالی خوبی هم داره،خودمم شاغل هستم و درآمد خوبی دارم،اما هیچکدام رو لازم نمیدونه و بشدت کفری میشه و فحش میده ،بهش میگم بی عرضه هستی و چرا پولاتو میذاری بانک ولی نمی‌ذاری ما رفاه داشته باشیم،میگه من همینم ،برو شوهر کن ،میگه هر چ نمیخرم برای اینکه بری گم شی خونه بابات و میگه برو شوهر کن به مردهای همسایه ،وسایل خونه میشکنه،همش سرکوفت خانوادم میزنه و میگه تو چرا نمیری طلاق بگیری چند ساله بی محلت میکنم،کلا خیلی بی ایمان و بداخلاقه

😔😔😔😔😡👎

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور مردی میتونه به زنش بگه برو شوهر کن؟!

اصلا میشه اسمش‌رو گذاشت مرد؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حتما تو هم یچیزایی گفتی بهش🤔

چرا فک میکنی اسی مقصره آخه بابا اینا لجننن لجن یکیشم خود من دارم میفهم چی میگه اسی ولی این ب پولای من کار نداره ولی من زورم میاد واسه خواهرزاده هاش لب تاب حتی ماشین میخره بمن میگه گوشیتو دادی دست دخترت خراب کرده میخاستی ندی اگه من واست بخرم قدر نمیدونی با پولای خودت بخر بهتر قدر میدونی