2777
2789
عنوان

پارگی جزئی تاندون شانه

30183 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها میخواستم ببینم کسی پارگی جزئی تاندون شانه داشته چیکار کردین که خوب شد من خیلی درد دارم پیش متخصص رفتم داخل شونم امپول تزریق کرد و گفت تا سه هفته حرکت نده اما من یه ماهه با اینکه استراحت داشتم هنوز درد دارم  چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی? پدرم مشکل شما رو داشت فردا صبح اسم دکترش رو برات میزنم توی بیمارستان محب میشینه ونک

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
پروتون الان خوب شدن من شهرکرد هستم عزیزم

بله عمل نکرد محدودیت حرکت داره جزیی ولی درد نه ! بنظرم شما هم صبوری کن چون عصب ها تحریک شذن یکم شاید زمان لازم باشه

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
مامان شما پارگی جزئی داشت من دوماه اینجوری شدم روز به روز بدتر میشم

اگر بدتر شدی به دکتر تطلاع بده راه زیاده برای درمان توکل بر خدا

سلام عزیزم. پیامتون رو در نی نی سایت دیدم در خصوص درد شانه. بنده هم دو ماهه که به این درد گرفتارم و هر روز بدتر میشه و یک نوبت تزریق رو هم انجام دادم ولی فایده نداشت. خواستم بپرسم شما چکار کردید؟ به نتیجه رسیدید ؟ بهتر شدید?

سلام عزیزم. پیامتون رو در نی نی سایت دیدم در خصوص درد شانه. بنده هم دو ماهه که به این درد گرفتارم و ...

سلام عزیزم من هنوز درد دارم خوب خوب نشدم به من دکتر طب فیزیکی را معرفی کردن شما هم برو پیش دکتر طب فیزیکی و توانبخشی پیش ارتوپدی نرو من هفته آینده قرار ه برم انشالله که دستتون خوب بشه و نتیجه بگیرین 

سلام عزیزم. پیامتون رو در نی نی سایت دیدم در خصوص درد شانه. بنده هم دو ماهه که به این درد گرفتارم و ...

سلام دوست عزیز اگه پیمان را دیدین جواب بدین شما خوب شدنی رفتیم پیش دکتر

سلام دوست عزیز شما خوب شدین رفتین پیش دکتر