سلام بچه ها میخواستم ببینم کسی پارگی جزئی تاندون شانه داشته چیکار کردین که خوب شد من خیلی درد دارم پیش متخصص رفتم داخل شونم امپول تزریق کرد و گفت تا سه هفته حرکت نده اما من یه ماهه با اینکه استراحت داشتم هنوز درد دارم چیکارکنم
عزیزم فک میکنم خیلی سخته .من مامانم تاندون شانه آش پاره شد و عمل کرد .انشاله که کار شما به عمل نرسه .تراخدا مراقبش باش و پیش دکتر خوب برو که متوجه بشه چه دارویی بهت بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم. پیامتون رو در نی نی سایت دیدم در خصوص درد شانه. بنده هم دو ماهه که به این درد گرفتارم و هر روز بدتر میشه و یک نوبت تزریق رو هم انجام دادم ولی فایده نداشت. خواستم بپرسم شما چکار کردید؟ به نتیجه رسیدید ؟ بهتر شدید?
سلام عزیزم. پیامتون رو در نی نی سایت دیدم در خصوص درد شانه. بنده هم دو ماهه که به این درد گرفتارم و ...
سلام عزیزم من هنوز درد دارم خوب خوب نشدم به من دکتر طب فیزیکی را معرفی کردن شما هم برو پیش دکتر طب فیزیکی و توانبخشی پیش ارتوپدی نرو من هفته آینده قرار ه برم انشالله که دستتون خوب بشه و نتیجه بگیرین