2777
2789

اگه بخواي حتما ميشه ، چرا نشه 

من خيلي اطرافم ديدم كه حتي متاهل و چند تا بچه داشته الان داره حقوق ميخونه يا حتي طرف فقط تحصيلات ابتدايي داشت خوند حتي ليسانس هم گرفت الان مدير يك مدرسه خصوصيه 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
کتاب ندارم اصلاااااا

فوق دیپلم داری؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حفظیاتم خیلی خوبه

زیست خیلی سخته 

کاری ب این نداره ک حفظیاتت خوب باشه باید عمقی یادش بگیری

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
کنکور چی بدی؟

تجربی.درسم خوب بود ادامه ندادم.نطرت میشع کنکور انسانی داد؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
بله عزیزم

خب اموزش ابتدایی بخون

تجربی.درسم خوب بود ادامه ندادم.نطرت میشع کنکور انسانی داد؟؟

بنظر من همه چی شدنیه عزیزم.....فقط به تلاش خودت بستگی داره.

یکی اشتباه میخونه میگه نمیشه یکم درست میخونه میشه.

استقامت تو درس خوندم مهمه مخصوصا انسانی که بیشتر جنبه حفظیات داره.

هدفت چیه؟

بنظر من همه چی شدنیه عزیزم.....فقط به تلاش خودت بستگی داره. یکی اشتباه میخونه میگه نمیشه یکم درست م ...

الان خیلی حسرت میخورم که درسم ادامه ندادمم.دلم میخاد ی رشته ایی بخونمم.نظرت میشه با دیپلم تجربی .کنکور انسانی داد؟؟شما خودتون چی میخونید؟؟

الان خیلی حسرت میخورم که درسم ادامه ندادمم.دلم میخاد ی رشته ایی بخونمم.نظرت میشه با دیپلم تجربی .کنک ...

من دانشجوی پرستاری ام.

اره چرا که نه....فقط فک کنم باید عربی و فلسفه و منطقت اینا خوب باشه،درضمن میتونی کنکور بدی برای فرهنگیان.

اموزش ابتدایی الان زیاد میگیرن

توضیح میدین

من پسرخالهم فوق دیپلم کامپیوتر  داشت.خب فک کنم بعد فوق دیپلم دوبارع باید کنکور بدین؟؟

اون رفت اموزش ابتدایی خوند فک کنم ازاد رفت

من دانشجوی پرستاری ام. اره چرا که نه....فقط فک کنم باید عربی و فلسفه و منطقت اینا خوب باشه،درضمن می ...

موفق باشی گلممم😍😍فرهنگیان دفترچهش جدای؟؟

عزیزم طراحی دوخت چه به پزشکی و پرستاری؟ خودتو الکی اذیت نکن

این چالش چاقی جریانش چیه

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین