2777
2789

کسی بوده ماه اخر کرونا بگیره؟؟؟ زودتر زایمان میکنن؟؟ من همسرم کرونا گرفته ولی شدید نه ، نمیدونم خودمم میگیرم یا نه فعلا تا اخر هفته باید وایسم ببینم گرفتم‌یا نه ، چیکار میکنن ؟ زودتر زایمان میکنند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکرنکنم زایمانت کنن 

اخه بچه اون تو امن تره جاش وقتی کرونا داری 

تا دنیا بیاد و کنارت باشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
انشاءالله نمیگیری همسر منم کرونا گرفته بود منم نمیدونستم باردارم، ماه اول بودم. خداروشکر مبتلا نشدم

بدبختی اینه که من دو هفته دیگه زایمانمه تازه شوهرم کرونا گرفته😭😭😭😭😭

الان اوکیی؟؟ بچت اوکیه؟

بله عزیزم خداروشکر سالمه 

فقط خودت رو تقویت کن بعد از زایمان ضعیف نشی

همسرت هم بگو بیاد دیدنت آدم دلش میگیره اما ماسک و شیلد بزنه حتما خودتم ماسک بزن

انشاءالله به خیر و خوشی بگذره

انقدر داغونم و گریه کردم که نیمه سمت چپ بدنم لمس شده

وای نکن این کارو با خودت زحمت ۹ ماهه تو خراب نکن

این روزا هم میگذره 

همسر من ۶ ماه پیش کرونا گرفت انقدر تو شوک بودم باور نمیکردم یه پسر ۵ ساله هم دارم. داغون شدم از اضطراب. الان پشیمونم. 

کرونا اگه خفیف باشه حداکثر ۲ هفته ای تموم میشه. انشاءالله تا زایمان کنی همسرتم خوب خوب شده