2777
2789

سلام

میخوام قلیه درست کنم

شوهرمو فرستادم گشنیز بخره

رفته ۱بسته مخلوط گشنیز و جعفری خریده.البته یه نصف بسته گشنیز تو فریزر دارم از قبل.

چیکارکنم؟حالا اگه هم گشنیزه رو بریزم هم اون بسته که شوهرم خریده ،قلیه م طعمش عوض نمیشه؟

مهمون هم دارم

سیلام من جنوبیم ولی بلد نبیدم مامانیمو و مادر شوهرم عاااااااااااالی درست میکنن، فقط میدونم یه عااااالمه سیر میخواد و تمرقلیه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیلام من جنوبیم ولی بلد نبیدم مامانیمو و مادر شوهرم عاااااااااااالی درست میکنن، فقط میدونم یه عااااا ...

اینا رو میدونم

نمیشه بپرسی ؟

مهمون دارم، چند تا غذا درست کردم فقط قلیه م مونده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

[QUOTE=154982249]قلیه برای مهمون خیلی ریسک...چون همه دوسش ندارن[/QUOTEمهمونام دوست دارن

کلا ماهی و  میگو  و قلیه درست کردم

سبزی قلیه هم سرخ کردم ولی نمیدونم درست کنم یانه

میترسم چون جعفری توشه خراب بشه

اینا رو میدونم نمیشه بپرسی ؟ مهمون دارم، چند تا غذا درست کردم فقط قلیه م مونده

آخی الهی باش الان بهت میگم تا بزنگم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨