2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خارش واژن 😵🥴😨

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 30 پست

عزیزم باید بری دکتر تا معاینه کنه ما که دکتر نیستیم بهت بگیم اینجوری شاید اینجا هم چیزی بگیم که برات ضرر داشته باشه ولی می تونی بری از عطاری کمای بگیری دود کنی تمام عفونت و اینارو از بین میبره و از داروخانه هم ژل بهداشتی بانوان مارک ویرگو رو بگیر هرموقع میری سرویس از اون بزن خیلی خوبه این چیزایی که گفتم اصلا هیچ ضرری نداره خواستی استفاده کنی خیالت راحت گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خارش؟من شنیدم براعفونت خوبه

همون عفونت باعث خارش میشه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

مترونیدازول هر هشت ساعته دوتا بخور بعد ی دامن بپوش با عنبرنسارا بریز رو ذغال بدنتو بگیر روش خییییلی آروم میشی

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
@نازلی_بازمیگردد1    

روشی نگفتن ک☹️

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد...